Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha dt50 motor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin Yamaha DT50 årsmodell -88. Den har varit helt nermonterad och omlackerad (riktigt pulverlackad på verkstad) av föregående ägare. Allt på moppen är original, men den är höjd med en höjningssatts från Yamaha. Allt funkar, det följer med lite extradelar som drev, framlykta, blinkers, cylinder, topp, kolv och trimförgasare, trimkrök, extra framhjul mm. Moppen går bra i låda och motor. Fixade slitage som jag hade med Koppling, Cylinder topp och kolv, bromsar och plastdetaljer. Har gått igenom moppen och kollat så allt är ok. Moppen går ca 45-50 kmh och är i bra skick Ring eller sms:a för mer information Pris: 6 000 0738066323
Nu ska jag sälja min yamaha dt50 mx ram för jag har ingen motor till den. Ramen är komplett med hjul, Drev, Kedja, styre,tank. Det som är negativt är att det är punka på framhjulet (slang på biltema kostar 80 kr) och att där fattas fotpinne på vänster sida (Är lätt fixat) och så är där inga bromsnav. Som sagt är det bara att slänga på motor så går det att köra, dock utan bromsar då. Har lite smådelar också vid intresse. Pris: 500 kr pok Ring eller smsa för snabbast svar!!!
Säljer nu min fina Yamaha moped för att jag ska köpa något annat kul. Strypningen i avgasröret har jag tagit bort så den har blivit starkare och lite snabbare men pluggen följer med om man vill sätta på den igen. Det är dock ingen sönderkörd moped, den går fint i motor och låda. Jag har tagit bort sista delen av stänkskärmen, orginal bakljus och blinkers och istället satt på mini blinkers och bakljus. Dock förljer orginalet självklart med i köpet. Bakdäcket är också väldigt fint då det byttes nyligen.
Nu ska jag sälja min Yamaha Dt 50, årsmodel 89-91. Mopeden är i mycket fint skick och går väldigt bra. Den är även otrimmad. Motor är nyrenoverad och har nytt vevparti, ramlager, kolv och packningar. Har även bytt ljuddämparen och Sadelöverdraget. Lås ingår också. Har även en hjälm om du skulle vara intresserad. Har du några frågor är det bara att höra av sig! (Dt50)
Nu ska pärlan iväg, känner att jag inte har någon användning för den längre. Den har varit med om ett och annat. Motor och låda går som smort fast den har några skavanker, Elsystemet är helt trasigt, hela kopplingen är sönder och hastighetsmätarwire är trasig men allt går att fixa. Nya grejer: bakdrev, kedja,kedjesträckare, växlingspetare,handtag och batteri. Alla orginaldelar medföljer. Årsmodell 88 färg: svart och ramen är röd säljer den för 4000:- men om ni vill ha den fixad så blir det 5000:-