Quantcast
Till salu inom: ”

randiga glas troligen strikt bengt orup säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffbord

Södertälje
Sidobord

Södertälje
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mina två fina fåtöljer på grund utav flytt. Säljes endast i par. De är inte dugg slitna trots att de är minst 20 år gamla. (legat filtar på dem och troligen är de det som skyddat dem under årens lopp.) Kommer från Ikea från början. Superläcker design där hela fåtöljen är gjord i Trästomme, fjädersits och kraftigt tyg runt hela fåtöljen i svart och grått randigt. 70 cm djup 60 cm höjd från högsta punkt (baksida av fåtöljen) 52 cm höjd från golv till armstöd Måtten är ugnefära. Svarar lättast på mejl men testa och ringa :)
12 st snapsglas med randig fot Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och om objektet säljs på auktion eller anbud. Om företaget Vi har ett uppdrag att hjälpa den som inte fått betalt. Ibland när vi gör det utmäter vi saker som vi sedan säljer. Pengarna som kommer in från en försäljning stannar inte hos oss, utan går till den som bett om vår hjälp. Du kan läsa mer om vad vi gör, och varför vi gör det, under rubriken "om oss" på vår webbplats kronofogden.se
6 stycken glas: Vit, gul, lila, grön, röd och blå. Mycket gott skick. Inga skador. Ser oanvända ut. Har inga stämplar eller signaturer.