Quantcast
Till salu inom: ”

reebok step up bräda begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skor, stl. 29, unisex Skor Deeone strl 29 innermått 175 mm. Begagnat skick. Höger sko har en lagning fram på tån. 20:- Skor, stl. 29, unisex Skor Reebok innermått 180 mm. Begagnat skick. Dom är lite skrapade fram men jag har putsat med vit skokräm så dom duger helt klart ett tag till. 40:- Skor, stl. 30, unisex Skor Deeone strl 30 innermått 180 mm. Bra begagnat skick. 40:-
Jag säljer ett träningspaket för hemmet vilket inkluderar: Trampmaskin från Adrenalin med tid- kalori- och stegräknare. Den har 7 olika hastigheter och två handtag för armträning. Step Up bräda från Andy, med tre olika höjder. AA Roller för träning av magmusklerna, inklusive knämatta. Samt en Thightrainer som även fungerar bra för andra muskelgrupper. Pris för hela paketet är 400kr. Ring eller mejla vid intresse, vill något köpas separat går detta också bra.
Säljer min blåa stepup bräda från Reebok, monterad men helt oanvänd! Köpt från Halens i höstas, men det har inte blivit av att jag använt den. Den kostade då (och kostar fortfarande): 1095kr. Info om stepup brädan (kopierat från Halens): Klassiska Step Bench från Reebok är en stepbräda för dig som tar träningen på allvar! Den är konstruerad i ett stycke för oslagbar stabilitet, och både benen och stepytan är halksäkrade. Du kan välja mellan tre olika höjdinställningar för perfekt anpassning till träningen och till dig. Stepytans mått är 90 x 35 cm. Den finns finns 5 km utanför Mariefred. Var vänlig; Kontakta endast mej via telefon! Mvh/Therese
Hej Vi ska sälja våra step-up brädor. Det är två(2)st Reebok professional step-up brädor till salu. De ska inte förväxlas med billiga varianter som säljs för hemmabruk, dessa är samma som används i de flesta gym. De är mycket lite använda och de är i nyskick. Nypris ligger på ca 1295kr styck, vi begär endast 800kr styck. Vill du köpa båda så blir priset 1400kr för båda. Step-up brädorna finns i Kristineberg i utkanten av Malmö.
Säljer iväg min Reebok steup bräda samt min Core board.  STEPUP brädan är sparsamt å knappt använd.  Kan lätt ändras till två olika höjder. Inköpt för 1295 men säljer den för 500 kr vid snabb affär.  Säljer även min Reebok Core board som jag aldrig använt. :( Samma sort som dom använder på gymmen. Stärker hela kroppen å spec mage å rygg. Bra vid bland annat balans träning.  Köpte den för 2395 kr.  Men vid snabb affär säljare sen för 900 kr.