Quantcast
Till salu inom: ”

reparation av skinnsoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skinnsoffa

Göteborg
Skinnsoffa

Timrå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu rödbrun skinnsoffa med två stora tillhörande fåtöljer. Nypris på gruppen var cirka 40 000 kr och nu säljer vi den på grund av flytt till mindre lägenhet. Soffan är tresitsig och fåtöljerna har inbyggt fotstöd som fälls ut med en diskret spak på sidan. Observera att en av fåtöljerna saknar en vajer som gör att fotstödet inte kan fällas ut, detta är dock en enkel reparation för den som vill göra det. Gruppen finns att hämta i Älvsjö och priset, som redan är lägre än vad vi hade tänkt, kan diskuteras vid en snabb affär. Vi flyttar om en vecka och vill gärna bli av med gruppen innan dess.
Soffa fåtölj och soffbord från tidigt 60-tal säljes. Viss reparation krävs för att återställa i ursprungligt skick. Kontaktas endast på telefon.
Komforten i dessa 4 skinnfåtöljer är kanon, då de även är ställbara.Med skinnfåtöljerna tillkommer även 2 st fotpallar. Priset för dessa 4 är 2500:- Skinnsofforna är något slitna och en söm, i vardera soffa, är i behov av reparation. De är väldigt robusta och har den engelska charmen över sig. Priset för dessa 2 är 500:-
Svensktillverkade, en i behov av mindre reparation.
Nu måste vi tyvärr sälja vår bekväma soffan och fåtölj pga flytt. Blå färg, bra skick. Det finns också en andra fåtölj som är i behov av reparation - den följer med gratis om så onskas.