Quantcast
Till salu inom: ”

replika pistol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan Ett unkikt tillfälle för sex pistols fans. Jag har ett par posters som har legat på vårt lager sedan ca 20 år i förpackningar från tryckeriet. Alla är orginal och alltså i nyskick och ej replikor. Postern har ett måt på 84x60 cm och är tryckt i Holland på sent 70 tal/1980.Fotot är taget av Adrian Boot 14 april 1977 i London under en fotosession för tyska Bravo. Posterns orginalnummer är RO 029. Pris 500 kr eller högstbjudande för sex-pistols postern. Jag har även andra posters och alla är oöppnade orginaltryck från 1973 fram till tidigt 80 tal Här är några av grupperna som finns och måtten är 84x60 cm. Status Quo Hendrix Jimi Pink Floyd Rolling Stones( hela gruppen ) Mick Jagger utan grupp Bruce springsteen Iron Maiden Judas Priest Queen hela gruppen ) Freddie Mercury utan grupp Scorpions Rush Motorhead David Bowie samt ett flertal till och även några Marilyn Monroe poster
Säljer flertalet pistoler. Revolvern är såld på bilden Alla är replikor med fungerande mekanism dock går det ej att skjuta med dem på "riktigt". De är inköpta på internet och kommer från ett dödsbo, därav finns det inga kvitton. Pistoler : 300:- st De mindre geväret som hänger på väggen 400:- Ring vid intresse. Hämtas endast på plats och skickas Ej Annons kvar = saker kvar.
Pistol replika koriosa. L 35 CM. Ca 1kg.
En fin replika av den klassiska revolvern Colt Army. Pistolen har jag köpt för många år sedan på Hobex. Den är i fint skick. I och med att pistolen bara är en modell som inte går att använda som skjutvapen, är den licensfri.
En fin replika av den klassiska pistolen Luger. Pistolen köpte jag för länge sedan på Hobex. Den är i fint skick. I och med att pistolen är en modell går den inte att använda som skjutvapen och därmed är den även licensfri.