Quantcast
Till salu inom: ”

restaurang bil säljes

Trauma
F
Kanonväder
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Området omkring Hals och Hou bjuder på en 8 km vit sandstrand, som dessutom är barnvänlig. Det kuperade landskapet och de härliga skogarna inbjuder till promenader med härliga naturupplevelser. Rikligt med djur och fåglar. Besök de trevliga hamnarna och njut av det speciella livet, som ges där. I området hittar man flertal museer, gallerier och många små konsthantverkare med sina arbetande verkstäder. Ca 30 min i bilen till Aalborg med en värld av attraktioner och sevärdheter bl.a. Tivoliland, Zoologisk Have, Marinemuseet, Casino och Jomfru Ane Gade med restauranger, diskotek och värdshus.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Personliga egenskaper Som person ska du vara samarbetsvillig, pålitlig och lätt att ha att göra med. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning För kunds räkning söker vi nu spridningstekniker för arbete i Nässjö med omnejd. Du har en bakgrund av el/tele, exempelvis genom din gymnasieutbildning. Vidare anser du dig händig och trivs med ett arbete i rörelse. Körkort och bil är en stor merit. Personliga egenskaper Intresserad? Sök tjänsten omgående på www.uniflex.se Urvalet sker löpande!