Allt till salu inom "resväskor reservdelar hjul"

Sortering:
Guldhamsterungar med stamst...
Nyköping
Idag

Guldhamsterungar med stamst...

500 kr
Blocket.se
tvättmaskin
Kristianstad
Idag

tvättmaskin Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Väskor  ·  Östersund

Oanvänd resväska av bästa märket

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En resväska av hög kvalite American Tourister, samma tillverkare som Samsonite väskorna. En original väska som utlovar många års garantier. Reservdelar brukar finnas i hela världen. Kodlås och den kan dras på hjul. Aldrig använd, finns i kartong. Mått: längd 70, höjd 53 Finns i centrala Östersund. Så länge annons ligger inne finns den kvar! Nypris ca 2000 kr, säljes nu för 950:- eller till högstbjudande.
0 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Lund

Mutsy barnvagn, liggdel, sittdel & babysky

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Mutsy Transporter är en smidig, lätthanterad och allsidig barnvagn/sittvagn. I paketet medföljer allt som behövs från nyfödd till barnet är i 4 års åldern om barnet vill åka vagn så länge. Mutsy Traveller babyskydd: Med späbarnsinlägg, vindskydd/solskydd mm som är enkelt avtagbara. Fällbar i flera lägen och smidigt klickas fast på vagnen. Monteras enkelt i bilen. Liggdelen: Är hård med egen sufflett, fungerar utmärkt som sovplats i början. Vadderade innersidor och madrass båda går enkelt att ta ut och tvätta givetvis. Även vindskydd som lätt tas av. Klickas lätt i och av från vagnen. Sittdelen: Rejäl så även stora barn får plats. Mycket lågt viloläge även om det inte är vågrätt, bra bälte och även extra mjuk kudde som även den är avtagbar. Suffletten är avtagbar och bumperbaren är givetvis också avtagbar. Matchande åkpåsar, en svart och en beige varmfodrade och gosiga medföljer! Kort o gott kan den här vagnen modiferas exakt som man vill ha den. Rejäla hjul gör den löjligt lättmanövrerad oavsett terräng shopping eller grusväg Vill man skumpa på skogsstigar kan framhjulen låsas superenkelt. Massivgummidäck, inga punkteringar här alltså. Varukorgen är stor! Lätt att komma åt med både babyskydd, ligg eller sittdel på plats. Klart det syns att den är använd men skicket är gott och den har många mil kvar att rulla. Som grädde på moset har vi även en lång lista reservdelar och extrautrustning bl a. sommarsufflett i beige med beige bumper och axelremmar. Åkskiva att koppla efter vagnen till ett större eller inte så åkvilligt barn, regnskydd, skötväska, organizer till handtaget, två extra bakhjul mm. Vagnen är mycket enkel att fälla ihop och blir väldigt kompakt. Den har fungerat utmärkt i vår minimala Toyota, även med en resväska och en mjuk väska. I en kombi märks den knappt. Vagnen visas och provkörs i Lund, kan levereras till Göteborg. Vi kan skicka till övriga Sverige med t.ex. bussgods till självkostnadspris. Fjärrorder betalas via internetgirot.
3 000 kr
Blocket.se

Verktygslåda med hjul SKU: 140174

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Fyndfirman är en snabbt växande webbutik med ett brett sortiment. Vi säljer snygga produkter av bra kvalitet med fokus på att erbjuda våra kunder oslagbara priser. Betalningsmöjligheter: Kortbetalning, PayPal eller banköverföring. Kundtjänst: service@fyndfirman.se - Måndag till fredag: Kl. 08:00 till 16:30 Detta är en perfekt verktygslåda till den som är mycket ute på resande fot och gör arbete. Den är lätt att förflytta med sina hjul och handtaget går att dra upp precis som en resväska, behöver du en mindre verktygslåda så finns där 3 separerbara verktygslådor som är enkla att plocka av. Den översta verktygslådan är idealisk för att förvara mindre verktyg, reservdelar och tillbehör. Den har också en stor och djup verktygslåda i botten för större objekt. Verktygslådan är tillverkad av rostfritt stål och slagtålig polypropylen. Det stora pull-handtaget sträcker sig upp till 15 cm. • Yttermått: 57 x 35 x 77-92 cm • Översta: 54 x 27 x 15 cm • Mellersta: 54 x 27 x 26 cm • Låda storlek vardera: 44 x 23 x 10 cm • Nedre: 57 x 35 x 39 cm • Hjuldiameter: 15 cm • Färg: Silver • Material: Polypropylen, rostfritt stål • SKU: 140174
969 kr
Blocket.se

Verktygslåda med hjul (SKU 140175)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Detta är en perfekt verktygslåda till den som är mycket ute på resande fot och gör arbete. Den är lätt att förflytta med sina hjul och handtaget går att dra upp precis som en resväska, behöver du en mindre verktygslåda så finns där 3 separerbara verktygslådor som är enkla att plocka av. Den översta verktygslådan är idealisk för att förvara mindre verktyg, reservdelar och tillbehör. Den har också en stor och djup verktygslåda i botten för större objekt. Verktygslådan är tillverkad av rostfritt stål och slagtålig polypropylen. Det stora pull-handtaget sträcker sig upp till 12 cm. • Yttermått: 48 x 32 x 89-101 cm • Översta: 48 x 27 x 23 cm • Mellersta: 47 x 23 x 27 cm • Första och andra lådan: 45 x 23 x 6 cm • Tredje lådan: 45 x 23 x 12 cm • Nedre: 48 x 29 x 38 cm • Hjuldiameter: 15 cm • Färg: Svart • Material: Polypropylen • SKU: 140175 VidaXL är en internationell online-återförsäljare som erbjuder allt du behöver för ditt hem, trädgård, garage och gör-det-själv projekt. Vårt koncept bygger på att erbjuda ett stort sortiment prisvärda produkter som gör det möjligt för människor att "leva stort för lite". Genom att använda enkla kostnadsbesparande lösningar som inte negativt påverkar produkternas kvalitet, har vi möjlighet att göra våra produkter tillgängliga för så många människor som möjligt. Alla processer såsom produktutveckling och inköp, marknadsföring och försäljning, logistik samt kundservice är i våra händer. På så sätt håller vi full kontroll över våra produkters funktionalitet, kvalitet och kostnader. VidaXL erbjuder för närvarande prisvärda shoppingupplevelser till konsumenter i Australien, Österrike, Belgien, Frankrike, Tyskland, Italien, Sverige, Schweiz, Storbritannien och Nederländerna. För frågor kontakta gärna vår kundtjänst: service@vidaxl.se Vi reserverar oss för löpande prisändringar och lagerändringar för alla våra annonser här på Blocket. Kontrollera alltid vår hemsida för det aktuella priset samt lagervärdet. Om företaget För frågor kontakta gärna vår kundtjänst: E-post: service@vidaxl.se Telefon: +46 (0) 900 888 01 70 Måndag - Fredag 10.00-12.00 (Vi reserverar oss för löpande prisändringar och lagerändringar för alla våra annonser här på Blocket. Kontrollera alltid vår hemsida för det aktuella priset samt lagervärdet.)
729 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj