Quantcast
Till salu inom: ”

meec reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Snöslunga inköpt på jula 2012-12-07 (ordinarie pris 4995;-) säljes för 2900;- Garanti, reservdelar, användarmanual och kvitto finns. Använd endast några få gånger pga flytt. Köpte den för att komma åt att tömma alla förråd på gården. Lånad bild men det är exakt samma modell och utseende. Priset är INTE förhandlingsbart! Skulle jag vilja sälja den för mindre än 2900:- skulle jag självklart skrivit det!! Dryga och otrevliga prutförsök per mail besvaras med likvärdig idiiotförklaring och eventuellt personangrepp. För info RING, jag är vanligtvis ganska trevlig.
Verktyg, reservdelar mm från företag som arbetat med fiberkabelmontering Objektet innehåller bl.a. 7st Dammsugare Meec/Foma (några saknar slangar) 5st Kompressorer Stanley 8bar Elverk Biltema Div. el-kabel samt tryckluftsslangar på rulle Parti med verktyg, bl.a. skruvdragare, verktygslådor, tänger mm 3st säkerhetsselar samt ett par stolpskor 3st skrivare/scanner 2st Microvågsugnar 3st spikpistoler med luftslangar 8st Stegar mm. Se bilder! Parti med blandat gods från företag som arbetat med fiberkabeldragning mm.. OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2013-05-23 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Har en trädgårds traktor av märket meec tools med en briggs motor 12,5hk o uppsamlare fungerar bra pris 6500:- har även en reservdels maskin som man kan plocka delar av .motor sadel o framräck o tändningslås fattas kanske något mer kan köpas till för 1500:- har ni några frågor kontakta mig Tim på 0702024692
En 2 stegs snöslunga på 5,5hkr (4kw) och 210cc. Slungan är mycket lite använd pga flytt till lägenhet och har därefter bara stått i varmgarage. Den startar lätt och går fint. Priset 2500:- gäller vid snabb affär och den säljs till den som kommer först, jag håller den inte. Fabrikatet är MEEC och reservdelar finns på tex Jula.
Meec Tools Mutterdragare IW900 (Defekt) (Reservdelar?)