Allt till salu inom "babykorg med hjul"

Sortering:
vagga
Laxå
15 dagar

vagga Visa liknande

250 kr
Blocket.se
Babykorg
Helsingborg
1 månader

Babykorg Visa liknande

600 kr
Blocket.se
Babykorg på hjul
Örebro
1 månader

Babykorg på hjul Visa liknande

425 kr
Blocket.se
Moseskorg/vagga
Strängnäs
1 månader

Moseskorg/vagga Visa liknande

700 kr
Blocket.se
Babykorg
Sollentuna
2 månader

Babykorg Visa liknande

300 kr
Blocket.se
Babykorg
2 månader

Babykorg Visa liknande

300 kr
Blocket.se
Babykorg/säng
Umeå
2 månader

Babykorg/säng Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Babykorg
Umeå
3 månader

Babykorg Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Barnmöbler  ·  Örebro

MYSIG babykorg

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer vår babykorg eftersom vår bebis har vuxit ur den. Vi älskade den,bästa köpet när man har en nyfödd bebis då man kan ha barnet med överallt i hemmet ,den har hjul. Mycket tryggare/säkrare o ligga i den om man har större syskon, än att ha bebisen på soffan. Det medföljer en liten kudde och täcke /med 2lakan/2örngott som passar exakt för dem. Svarar inte på mejl så om du verkligen är intresserad slå en pling, Mycket fin skick!
1 300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Teutonia Cosmo 09

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Teutonia Cosmo svart färg. Ingår hård babykorg, sittdel, regnskydd, footsack, skötväska. Vagnen har svängbara, även låsbara mindre hjul fram, den är lättkörd, o mycket framkomlig då den är liten o smal. Vagnen är vändbar, så man kan ha barnet vänt emot och ifrån sig. Ryggstödet på sittdelen är höj - och sänkbar, beroende om barnet är vaket o vill sitta upp eller sover. Alla delar är i svart färg, är enda ägare och vart mycket nöjd. Kommer från djur och rökfritt hem.
4 800 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Östermalm

Jätte fin babykorg/vagga att sova i

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej! Jag säljer nu vår fina korg, eftersom barnet har vuxit ur den. Står på en ställning med låsbara hjul. Komplett med kudde och täcke. Andningslarm på bilden ingår ej. Alla textilier är avtagbara och tvättbara .Korgen går även att skruva bort från ställningen om man så önskar. Rök- och djurfritt hem. Vår son älskade korgen. Bara seriösa bud, tack! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
700 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Kungsholmen

Babykorg på hjul

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Säljer vår fina babykorg som vi haft stor användning av då man lätt kan rulla den mellan olika rum. Madrass och täcke ingår. Den är köpt i antikaffär i gamla stan för 2000:- Vi säljer den för 550:- Jag har ett babynest som vi hade i början då bebis var 0-2 månader då de gillar att ligga lite trångt. Kan få köpa den för 200:- Paketpris 700:- babykorg och babynest.
550 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Örebro

Emmaljunga komplett barnvagnsset

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Våra barn har vuxit ur vagnen så nu säljer vi vår trotjänare. Sportmodell med extra skönt lindat handtag. Nya hjul och nya teleskopfästen. Väska, regnskydd och myggnät medföljer. Babykorg med tillhörande babylift ingår också. Ståplatta för nuvarande eller kommande syskon medföljer. Vi skickar också med en babyvakt så att du hör när barnet vaknar om det sover ute. Svara via mail så hör vi av oss. Inget prutande, detta är ett kanonpris för alla ingående delar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj