Quantcast
Till salu inom

"babykorg med hjul säljes"

Surahammar
Igår

Back med lp skivor + 3 tom...

500 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Igår

Audi S3 Original 17" Sommar...

6 000 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Brio go i bruksskick med bå...

500 kr
Blocket.se
Karlskrona
Idag

Emmaljunga double viking 735

8 000 kr
Blocket.se
Härryda
Idag

Byggställning / Instant Zip...

120 kr
Blocket.se
Butik Lomma
Idag

Eura Mobil Integra 760 QB

1 549 000 kr
Blocket.se
Lidingö
2 dagar

Vagga babykorg moseskorg ro...

1 200 kr
Blocket.se
Karlstad
Igår

Emmaljunga dubble viking 73...

5 000 kr
Blocket.se
Motala
Idag

Sommarhjul 18" Mercedes

3 000 kr
Blocket.se
Motala
Idag

Bmw msport fälgar

4 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnmöbler  ·  Örebro

MYSIG babykorg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer vår babykorg eftersom vår bebis har vuxit ur den. Vi älskade den,bästa köpet när man har en nyfödd bebis då man kan ha barnet med överallt i hemmet ,den har hjul. Mycket tryggare/säkrare o ligga i den om man har större syskon, än att ha bebisen på soffan. Det medföljer en liten kudde och täcke /med 2lakan/2örngott som passar exakt för dem. Svarar inte på mejl så om du verkligen är intresserad slå en pling, Mycket fin skick!
1 300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Teutonia Cosmo 09

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Teutonia Cosmo svart färg. Ingår hård babykorg, sittdel, regnskydd, footsack, skötväska. Vagnen har svängbara, även låsbara mindre hjul fram, den är lättkörd, o mycket framkomlig då den är liten o smal. Vagnen är vändbar, så man kan ha barnet vänt emot och ifrån sig. Ryggstödet på sittdelen är höj - och sänkbar, beroende om barnet är vaket o vill sitta upp eller sover. Alla delar är i svart färg, är enda ägare och vart mycket nöjd. Kommer från djur och rökfritt hem.
4 800 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Östermalm

Jätte fin babykorg/vagga att sova i

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej! Jag säljer nu vår fina korg, eftersom barnet har vuxit ur den. Står på en ställning med låsbara hjul. Komplett med kudde och täcke. Andningslarm på bilden ingår ej. Alla textilier är avtagbara och tvättbara .Korgen går även att skruva bort från ställningen om man så önskar. Rök- och djurfritt hem. Vår son älskade korgen. Bara seriösa bud, tack! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
700 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Kungsholmen

Babykorg på hjul

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Säljer vår fina babykorg som vi haft stor användning av då man lätt kan rulla den mellan olika rum. Madrass och täcke ingår. Den är köpt i antikaffär i gamla stan för 2000:- Vi säljer den för 550:- Jag har ett babynest som vi hade i början då bebis var 0-2 månader då de gillar att ligga lite trångt. Kan få köpa den för 200:- Paketpris 700:- babykorg och babynest.
550 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Örebro

Emmaljunga komplett barnvagnsset

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Våra barn har vuxit ur vagnen så nu säljer vi vår trotjänare. Sportmodell med extra skönt lindat handtag. Nya hjul och nya teleskopfästen. Väska, regnskydd och myggnät medföljer. Babykorg med tillhörande babylift ingår också. Ståplatta för nuvarande eller kommande syskon medföljer. Vi skickar också med en babyvakt så att du hör när barnet vaknar om det sover ute. Svara via mail så hör vi av oss. Inget prutande, detta är ett kanonpris för alla ingående delar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 500 kr
Blocket.se