Quantcast
Till salu inom: ”

retro barnsäng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

halsband retro

Stockholm
halsband retro

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en jättesöt barnsäng som min dotter "vuxit ur". Sängen är av trä och är vitmålad. Vi köpte den i en antikaffär så jag vet tyvärr inte hur gammal den är men skulle gissa på ca 50 år. Madrassen, däremot, är ny och den medföljer naturligtvis. I och med att kanterna är så höga så fungerar det bra att använda sängen redan från nyfödd ålder. Sängens mått är: högsta höjd (överkant på gavel) 86cm, bäddhöjd 37cm, bredd 50cm och längd 100cm.
Underbart charmig växasäng, svensktillverkad och troligen från 50-60-tal. Vi har använt den fullt utdragen med en spjälsängsmadrass med mått 120x60 och det har passat perfekt! Sängen är vitmålad. Vår dotter vill nu sova i större säng och vi måste därför sälja denna... Säljes för 800 kr. Madrassen är en Vyssa, nyinköpt från Ikea (399 kr) för ett år sedan och använd bara med madrass-skydd så i väldigt fint skick! Båda säljes tillsammans för 1000 kr.
En liten söt utdrags säng 65 år på nacken B 55 cm L 132 cm utdragen Ej Ut 72 cm I fanér och i välvårdat skick.
Säljer en söt, vitmålad träsäng i växamodell för småbarn. Sängen passar 1-4 år cirka. Modellen är 40/50 tal. Skickar även med skumgumsmadrass samt liten bäddmadrass. Sängen finns i Gubbängen.