Quantcast
Till salu inom: ”

retro vintage bagheera jacka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jacka/kappa

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ytterplagg, stl. 122/128 (6-8 år), unisex Röd Bagheera Jacka Waterproof i stl 130 i mycket fint skick. Blå Lassie Regn/överdragsbyxa Waterproof i stl 130 i mycket fint skick. Lassie tillverkas av Reima så kvaliteten är bra. Kläderna är djur och rökfria och de finns i Ockelbo. Men kan skickas mot portokostnad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 48 (M), herr En fräck Ralph Lauren vintage jacka. nyproducerad och använd max 2 gånger. En riktigt fräck midjekort jacka! nypris 2795:- 1600:- prutat och klart 1 600:- Jackor & Ytterplagg, stl. 50 (M), herr J Lindeberg dunjacka lightweight svart glansig modern dunjacka senaste modellen. Nypris 3995:- använd max 3 gång. 1600:- 1 400:- Jackor & Ytterplagg, stl. 56 (XL), herr Gant dunjacka stl xl knappt använd i bra skick det enda tråkiga är att blixtlåsen är sönder på jackan. nypris 4995:- 500:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Vintage converse jacka inköpt i USA. Vinröd med slitna gräddvita ärmar. Den är underbart sliten vilket visar sin rätta vintage sida. Jag har själv endast använt den några ggr men min manlige vän har lånat den till vissa tillställningar. Den passar alltså att användast av både tjej och kille! Storleken skulle jag vilja säga är M men den ska ju sitta lite stort! Jag köpte den i USA 2012 och jag är öppen för förslag med priset. Säljer den mest för att jag tycker att den är för häftig för att hänga utan att bli använd hos mig!! Jag har dessutom mkt fler bilder på den om man vill se de!!
Retro/vintage Bagheera jacka
Schysst grön vintage / retro jacka från Bagheera