Quantcast
Till salu inom: ”

rieju rrx kåpor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lampa

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

OBS! Mopeden är smutsig på bild, ser mycket bättre ut på plats! :) Hej, nu har det blivit dags för mig att sälja mopeden för att ta körkort. Därför säljer jag den billigt! Det är en rieju rrx som gått ca 600mil, men som blivit servad för över 2000kr! (KVITTO FINNS) och sedan dess inte körts en mil! Mopeden är utrustad med: *Ny framkåpa *Nytt styre av märket hebo *Helsvarta kåpor Medföljer gör också: *Originalstyre *Originalframkåpa *Skivbromslås (värde ca 800kr) *Och självklart alla andra originaldelar som medföljde, tex backspegel som inte sitter på på bilden. För mer info eller fler bilder ring, smsa eller maila mig! Mvh Adam
Här har du dig en fin Rieju RRX inför den inkommande sommaren. Mopeden har varit en kär ägodel men som nu skall säljas p.g.a. åldern samt att tiden är inne för körkort. Har inte kört med den på ett tag nu, dock så har den stått inne i varm-garage hela tiden. Du kan få mopeden trimmad eller otrimmad. Mopeden startar i alla lägen och har fungerat utan problem. Den är välskött och noga underhållen. Har, på senare tid, inhandlat nya kåpor och bakdäck. Hör av er av för intresse! PS. Kan dock visa den tidigast 25/4. Pris: 11 950, eller högstbjudande.
Hej! nu ska jag sälja moppen då jag inte kör mer med den. det sitter en ny kolv i och ny kedja. ena framgafflen läcker med det är inget svårt att fixa och inget dyrt heller, har inte haft tid att fixa det bara. kåporna är lite dåliga endel är spruckna. motor och växellåda är perfekt. ring eller maila för mer info mvh isac.
Hejsan! Nu säljer jag min moped p.g.a. att jag har vuxit ifrån den och det är dags för körkort! Här kommer lite info om mopeden: - Den har gått 982 mil - Helt nyinköpta kåpor. - Kan fås med eller utan trimm. - Nytt bakdäck. - Har stått i värmegarage året runt. Har inte kört med mopeden under senaste två åren. Priset ligger på 5000 kr eller högst bjudande!
Tjena! Med en tår i ögat säljer jag nu min pärla. Mopeden har rullat bra hela tiden och aldrig krånglat. Saker jag bytt Rör: Metrakit. Kåporna: Nya och lackade med svart metallic Ny cylinder med kolv (50cc) Ny fräsch olja. Och lite småsaker. Obs. Separat oljesmörjning är borttagen, jag kör oljeblandad bensin för en säkrare smörjning. Men delarna till seperat oljesmörjning medföljer. Kontakta mig för mer info, antingen via mail eller telefon. Mvh William!