Quantcast
Till salu inom: ”

nya och begagnade moped delar derbi säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Herr T-shirt

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är tiden inne för att sälja min moped, detta pågrund utav att jag inte använder den längre. Moppen är en Derbi Drd Pro 08 men köpes ny våren 09 för 34000kr. Den har endast gått 270 mil och servades vid 100 mil. Motorn går kanon bra och toppar runt 55. Ni får gärna provköra. Som ni ser på bilderna är lite saker borttagna med alla original delar följer så klart med. Drd Pro är derbis värsting modell som är utrustad med bland annat elstart och större bromskiva fram (300mm). Ni får även med ett godkänt lås och en cross hjälm om vi så vill.
Hej! Grabben har blivit 18 så det är nu dags att sälja skönheten.pga bilköp. Mopeden är pedantskött och går mycket bra! Har aldrig varit trimmad Lite snabb info: Rullat 463 mil Inkörd i 100 mil Servad Fina originaldäck Polerade detaljer Bytt olja regelbundet (motor+växel) Bytt framdrev till större (Motorn går bättre utan större hastighetsförändring) Inflyttad reg-skylt, baklyse och blinkers Nytt styre Ny framskärm Ny halogenlampa fram, nytt baklyse + blinkers Osv. Många ändrade detaljer vilket skapat en riktigt stilren moped! (Bilderna får tala för sig själva) ALLA originaldelar finns + flera köpta delar. Kontaktas via E-post!!
Tjenare! Har en tanke på att sälja mopeden nu efter ett par härliga år tillsammans då det är aktuellt med bil för min del. Det är en Derbi SM X-treme -06 uttagen -07. Den är i mycket gott skick och fin utseendemässigt och går väldigt bra. Nu till något tråkigt. Motorn är så gott som ny, har högst gått 300 mil men när renoveringen av motorn gjordes så nollställde dom inte trippmätaren ! Trippmätaren står på 1000 mil. Renoveringen gjordes på en verkstad. Vid mer information så hör av er så svarar jag på era frågor.
Hej! Säljer nu min mycket välvårdade EU-moped som har varit i min ägo i ca 4 år (andra ägaren) men har inte åkt så mycket på den dom sista åren. Den är jätte fin i motor och växellåda och även utseendemässigt. Jag har lagt ner 10 000 kr på nyadelar till den och även en hel del styling och alla originaldelar följer självklart med vid köpet. Den har gått ca 1200 mil men går lika bra som om den vore ny. Lås och hjälm medföljer! ring 070-6318909, 0735029082 eller 0511-92384 BVSA!
Fint skick, Nytt insugsgummi, Nya bränsleslangar Nytt baklyse Nytt styre Nya droppblinkers bak nytt bakdrev 48 t medföljer nytt framdrev 15 t medföljer blackbox medföljer hebo racing efektrör medföljer alla orginal delar medföljer har säkert glömt något har ett par andra fälgar, 18" bak och 21" fram. som sitter på nu, Mätarställning: 590 mil. maila,smsa eller ring för mer info eller byten kom med förslag! pris: 13000 . prutbar