Till salu inom

"rieju drac rr kåpor säljes"

Valdemarsvik
Igår

Pgo g max klass 2

6 000 kr
Blocket.se
Igår

Fender Precision 1965

45 000 kr
Blocket.se
Butik Sollefteå
Igår

Nissan Navara Dubbelhytt 2....

269 900 kr
Blocket.se
Vellinge
4 dagar

Rieju Drac RR 05

14 000 kr
Blocket.se
Katrineholm
8 dagar

Rieju Drac RR 94cc

17 000 kr
Blocket.se
Trollhättan
Igår

Rieju Drac SM RS 2017 | Spe...

26 000 kr
Blocket.se
Vetlanda
Igår

Moped Rieju säljes

25 000 kr
Blocket.se
Linköping
Igår

OZ FUTURA 19, 3 split, 5x120

39 000 kr
Blocket.se
Butik Hudiksvall
Igår

BRAKING BROMSKLOSSAR, Road,...

195 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Strängnäs

Rieju Drac RR -01

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Rieju Drac RR -01 "30-moppe". Fungerar felfritt och startar alltid. Helt original med alla pluggar kvar, lägsta drevning och minsta munstycket i förgasaren, men eftersom den går 55 km/h ändå så är även en "Blackbox" med dold brytare monterad. Med denna inkopplad så går den bara 30. Bra däck, kedja och drev. Kåporna är lite solblekta. Avgaskrök med dragen plugg, större framdrev och munstycke medföljer. Enkelt att få moppen att gå 85km/h utan några större ingrepp. Mail, SMS eller telefon går bra.
8 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Grums

Rieju Drac RR -04

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Rieju Drac RR 04a, EU-moped. Nu säljer jag min Rieju på grund av bilkörkort. Du får med en hjälm och ett lås, hastighetsmätaren är ur funktion och bakre skivbroms behöver justeras för den låter men annars är det inga problem med den. Den har aldrig varigt trimmad. Nytt bakbäck. Nästan helt nya kåpor och i bra skick. 8000 prutat och klart. Ring eller maila för mer information. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
8 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Falkenberg

Rieju Rr Drac

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Nu åker min moppe ut till försäljning då jag fått bilkörkort. Precis som rubriken säger så är det en Rieju Rr drac, det är en väldigt skön och stark moppe att köra. Den har endast rullat precis över 900mil. När jag köpte moppen för snart 2 år sedan så lackade jag om den själv, lacken har börjat spricka/lossna på alla kåpor. Om ni har frågor så kan ni mejla eller Ringa, jag är i skolan mellan 08.00 och 16.00 på vardagar så ring gärna efter 16.00. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Falkenberg

Rieju Drac RR -02

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Rieju Drac RR sport edition EU-moppe Mopeden är lite trimmad med bland annat effektrör och open air filter. Mopeden är från -02 men motorn är bytt till en nyare från -04 och den går mycket bra. Den gamla motorn följer med men den är inte komplett. Det följer även med ett annat sett med kåpor och lite andra grejer. Den har lite skönhetsfel så som repor i lacken men i övrigt fungerar den. Ring eller mejla eller sms:a vid intresse Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Älvsjö

Rieju drac RR

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Rieju Drac RR cross moped Info: mopeden går hur bra som helst, sitter en helt ny effektljuddämpare på men orginalet med kommer vid behov. Det ända som är lite tråkigt med mopeden är att förgasaren läcker lite bensin under körning men inget som jag någonsin har lagt märket till eller blivit besvärad av! lite småsprickor i främre kåpan. Årsmodell: 2002 Typ: Eu-moped/moped Med kommer två cross hjälmar och ett par cross brillor till.
7 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj