Quantcast
Till salu inom: ”

rieju rrx framgaffel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer lite mopeddelar. Ch racing USD framgaffel, fint skick, läcker inte. Pris: 1500kr Derbi crosshjul, feta däck med fint mönster. Pris 1000kr Rieju RRX kåpor, lackade i mattsvart, bakskärmen har en spricka, annars är dom i fint skick. Pris 800kr Mvt premium tändning, helt ny! endast monterad och testad. kvitto finns! nypris 2999kr, mitt pris 2000kr! Skicka ett sms eller ring om du är intresserad!
Hej. Nu ska jag sälja moppen, som rubriken lyder är det en Rieju rrx sm 07 som har gått 9** mil det är ny alu cylinder 50cc original som går riktigt bra , nytt backljus, ny lackade back kåpor. Medföljer även styling blinkers och framgaffel packningar, avgasröret är ny blästrat och lackat i hög temp färg. Hör av dig för mer info. Priset är inte hugget i sten. MVH Felix.
Rieju RRX säljes. I fungerande skick, behov av en mindre renovering så som bromsar, drev, blinkers bak, 1 framgaffel läcker lite. Finns lite lacksläpp på kåporna, inte mycket. Plugg dragen men fås med vid sidan om. En riktigt snygg och fin moped! Lätt att köra och går riktigt fint. Den har gått ca 740mil. Finns i närheten av växjö. Priset är satt på 10,000. Prutning sker på plats. Endast telefonkontakt då jag aldrig kollar mailen.
Välhållen, ej trimmad moped som är förvarad i varmgarage, ej vinterkörd. Nyservad på märkesverkstad. Nytt bakdäck, nya packningar i framgaffel, nya bromsar. Startar alltid och går bra. Ett säkert och mycket bra köp till ett bra pris! Endast 2 ägare. Endast seriösa budare.
rieju RRX i bruksskick, ny renoverad framgaffel,nytt framdäck och nytt styre moppen är ju inte ny så det finns ju lite repor här och där men inget som inte går att lacka över, ev bytas mot en aerox i samma prisklass:) prutas görs på plats!