Quantcast
Till salu inom: ”

ritplatta säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min två år gamla Wacom Cintiq 12WX. Allt i nyskick förutom en pytte liten repa som på skärmen, den är inte djup eller stor, man kan ibland känna av den med penspetsen, men för det mesta aldrig. Alltså finns där, men obefintlig ändå =) Allting fungerar som det ska och den är som sagt nyskick. Säljes komplett med kartong och alla tilbehör. En smudgeguard-handske hänger också med i köpet. Smudgeguard minskar friktionen på skärmen samt hindrar fett och smuts att hamna på den vid användande. Säljer den främst för att jag rört mig från windows till linux för ett år sedan och är trött på att ritplattan saknar fullt stöd i linux. mer information: http://www.datorbutiken.com/default.aspx?Product=6900843&UrlTag=Prisjakt
Bild 1 - 500kr (allt ingår) * LG Stereo med CD och kassetband * 2st kompletta digitalboxar för viasat * Seiko gitarrstämmare (sladden glappar) Bild 2 - 500kr (allt ingår) * Deltaco minitangentbord för bl.a. hemmabio. Kostar just nu 700kr * Trust ritplatta + mus * Philips trådlös router * 2st webbkameror av samma modell * Gammalt tv-kort * 3 st ramminnen av äldre typ. 1 enhet är på minst 1gb. Fungerar bl.a. till Pentium 4. Hämtas i Gävle.
Tredje generationens Intuos bord som tillför ännu mer funktionalitet än sina föregångare. Intuos3 A4 har åtta programerbara knappar som minskar behovet av att jobba med en hand på tangentbordet. Touch Strip fungerar som pekplattan på en bärbar dator och kan användas för att scrolla, zooma eller programmeras för att exempelvis öka storleken på en pensel. Upplösningen på 5080 dpi ger en ökad känsla och otrolig precission. Levereras med: Intuos3 GripPen, Intuos3 5-knapps mus och Painter Essentials2. Systemkrav: Win 98SE/ME/2000 and XP MacOS X 10.2.6 eller senare. Ritplattan är oanvänd och ligger i orginalförpackning med alla tillhörande tillbehör.
Alla sakerna finns att hämta upp i Hornstull och det är först till kvarn som gäller. Om jag inte svarat betyder det att den redan är såld. Wacom Bamboo Pen & Touch Small USB - 550 kr Svart ritplatta med måtten 248 x 176 x 8.5 mm. Läs mer här: http://www.macoteket.se/Ovriga_sidor/Sokresultat/Wacom_Bamboo_Pen__Touch_S/prd1336189.aspx Elgato Video Capture - 700 kr Används för att konvertera analog video till digital. Läs mer här: http://www.macoteket.se/Categories/AudioVideo/Videoproduktion/Capturekort/Elgato_Video_Capture/prd1293618.aspx?prd=1293618 iPad 16GB - 3.900 kr Svart silikoncase ingår. HDMI -> MiniDisplay - 100 kr Kontakt för nyarer Macbooks. 15 cm lång.
Wacom intous 3 A5 ritplatta. Högkvalitativ ritplatta som är perfekt för dig som sysslar med digitalmålning/illustrering och/ eller arbete med fotografier etc. Plattan har ett par år på nacken men fungerar allldeles utmärkt. Säljes enbart pga. att jag har införskaffat en ny större bräda av samma märke. Förutom bräda + penna, medföljer även en trådlös mus, extra spetsar, samt pennställ för wacom pennan. Om du vill ha en bra ritplatta så har du chansen att knipa den här för ett schysst pris. Wacom-brädor är i princip standardmärket bland branchfolk. Hör av er till Mattias eller Anne på 0481-10638 eller 0760468739