Quantcast
Till salu inom: ”

wacom cintiq 12 begagnad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Letar du efter ett professionellt rit/design/arkitektverktyg - en Wacom Cintiq 21UX version 2? Då behöver du inte leta längre!Nu har jag fått jobb utomlands som illustratör, och därför ska jag sälja mycket av min elektronik jag inte kan ta med mig.Detta är en Wacom 21 UXv2. Den kommer i orginalförpackning med orginalutrustning, inklusive följande:* Wacom 21UX v2 Base unit - Skärmen på 21,3 tum* Samtliga kablar och konverterare* Grip Pen* Pen Stand* Display Stand* 15 st reservstift (5 extra)* DVI-I to VGA cable adapter* DVI-I to DVI-D cable adapter* AC Power Adapter* Quick Start Guide and User ManualBild på produkten hemma hos mig där. För ytterligare bilder bilder/videor, besök http://www.wacom.com/en/Products/Cintiq/Cintiq21UX.aspxPriset för produkten är 16 000 kr om du hämtar den hemma hos mig i Kalmar - 17 000 kr i övriga landet p.g.a frakt/spedition. Produkten är i nyskick och fungerar perfekt.Produkten inhandlades på Wacom E-store 2010 - 12 - 22 och har således 2 år och 2 månader av garanti hos Wacom kvar. Kvitto för produkten samt garantibevis medföljer i så många exemplar som önskas. Betalning sker via förskott eller internetgiro eller på plats om den hämtas (bank finns 3 minuter från lägenheten). Skambud undanbedes och ignoreras.
TIPA-belönade Cintiq 12WX är ett oumbärligt verktyg för kreativitet inom professionell design.Detta bord har en TFT ACL på 12,1" (31 cm) med aktiv matris på vilken den aktiva ytan stödjer upp till 1024 trycknivåer. Dess skärm kan dessutom integreras i en omgivning med flera monitorer.Du kan således realisera dina idéer enkelt med en stylet-penna på Cintiq 12WX.Den tunna, lätta och tåliga Cintiq 12WX tillåter dig att sammanstråla ditt arbete med din inspiration.
Hej hej.. Säljer min Wacom Cintiq 12 wx som är i perfekt skick.. Är väldigt lite använd, mycket pga jag inte har lärt mig hantera photoshop/ilustrator.. Så nu står den bara och dammar... Då jag vet att den är i perfekt skick så ser jag gärna att ni kommer hem och testar den. Skickar helst inte den... Kolla gärna på denna länken för mer info.. http://us.wacom.com/en/welcome/cintiq-wx-12 Mvh Christian Svensson
Hallå! Jag ska nu sälja min ritplatta Cintiq 12 wx för 4500 kr, köptes för 11000 SEK. En mycket bra ritplatta som uppfyller alla dina kreativa behov. Anledningen till att jag säljer den är att jag uppgraderat till Wacoms hybridversion av samma ritplatta. Ritplattan är tre år och är i mycket bra skick, inte en repa eller märke. Information om produkten på Wacoms hemsida: http://eu.shop.wacom.eu/products/cintiq/cintiq12wx/537?c=70255&sCoreId=961cab5e1b721b2ced76002d107d5c0d Har du frågor eller är intresserad så hör gärna av dig. Bor du dessutom i området så får du gärna komma över och testa produkten.
Säljer min Wacom Cintiq 12WX ritbräda, knappt använd. Cintiq 12WX är en Wacombräda med inbyggd 12 tums display, liten nog att ha i knät. Man kan rita direkt på skärmen. I nyskick. Alla originaltillbehör medföljer. http://www.wacom.eu/index2.asp?pid=96