Quantcast
Till salu inom: ”

ronaldo autograf säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! 2006 så köpte jag en tavla med C.Ronaldosautograf. Autografen är personligen påskriven av honom själv. Tavlan är i utmärkt skick, utan några alls repor. Anledningen att jag vill sälja den är för att jag har haft tavlan i flera år och eftersom jag inte är så stort FAN av honom så tycker jag att det är lika bra att sälja den! Om ni är intresserade, så hör av er! 0708-250-700 MVH Patrik.
Tjenaere nu säljer jag här med min äkta matchtröja.äkta tyg.äkta autograf från RONALDO.obs jag e den ända ägaren.. obs hör av er om frågor eller så.. obs bud..
Underbar present till Real fans! Storlek XL. Signerad av: Ronaldo, Kaka, Pepe, Alonso, Ramos, Benzema, Di Maria, Casillas, Higuain, Modric, Arbeloa, Mourinho Intyg på autografernas äkthet medföljer. Betalning till internetgirot/payson/paypal eller bankkonto. Frakt ingår! Pris: 1400kr eller högstbjudande Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ronaldos autograf
Fotbollskort: Carles Puyol Fans favourite. Mario Balotelli Fans favourite. Cristiano Ronaldo Top master och med autograf. 29 NHL kort och 11 Elitserien kort