Quantcast
Till salu inom: ”

ronneby torget säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Perfekt läge i Ronneby.Nedre botten med egen inhägnad gräsmatta. Otroligt fint läge på anrika Blekan. Nära till jvstn och till torget. Helt perfekt lugnt och möjlighet till härliga promenader. Ring 0722278265 för visning, tel nr går till Johnny som sköter visning. inflyttning kan ev ske redan 1:a juli. Hyran avser kallhyra, värmepump finns. Jag räknar med att 900 kr tillkommer i genomsnitt som elkostnad per månad. Ska hyran anse allt, även värme och hushållsel blir hyran 6750 kr då jag måste gardera mig lite.
Perfekt läge i Ronneby med lugna grannar. Egen trädgård. Kulturområdet Blekan med fina promenader. Nära till jvstn och torg Ring 0709482563 för att boka visning med nuvarande hyresgäst. Inflyttning möjlig 1:a november. Allt ingår i hyran så inte ens hushållsel tillkommer. Det finns en hyresgäst på överåningen. Där bor en lugn äldre person. Gräsmattan som tillhör lägenheten sköts av den som hyr lägenheten. Förråd finns, ouppvärmda.Tvättmaskin och torktumlare finns i källare men egen tvättmaskin kan ställas på ena toaletten . Badkar finns men lyftes ut av nuvarande hyresgäst som vill ha dusch.
Lägenhet på gård uthyres från 1 mars. Ny gjord lägenhet 2008. Stor balkong 75 kvm söder och väster. Möjlighet att: ha häst(sto) på lösdrift att ha egen odling att driva egen verksamhet att få lägenheten möblerad att ha egna djur Hyran är exklusive värme och hushållsel. (går att få det inkluderat i hyran om man vill) Vi vill att du är rökfri och delar värderingar som ekologiskt och miljömedvetenhet. 2,5 km från Ronneby torg mot Ekenäs. www.bustorp.se Ring 0708-177124 för visning
2:a , 64 kvm uthyres from 1/5-2014. 1 st sovrum, 1 st vardagsrum med härlig utsikt över Ronnebyån. 1 st kök. Kaklat badrum med dusch. Tvättstuga och förråd i källare. Egen parkeringsplats på tomt ingår i hyran. Tillgång till uteplats. 1 trappa upp med härlig utsikt över ån. 400 meter till Ronneby torg och 400 m till Brunnsparken. Lägenheten är i fint skick, uthyres inkl el. Övriga kostnader som tex. bredband står hyresgästen för själv.
Lägenhet på gård uthyres från 1 Juni. Nygjord lägenhet 2008. Stor balkong 75 kvm söder och väster. Möjlighet att: ha häst(sto) på lösdrift att ha egen odling att driva egen verksamhet att få lägenheten möblerad att ha egna djur Hyran är exklusive värme och hushållsel. (går att få det inkluderat i hyran om man vill) Vi vill att du är rökfri och delar värderingar som ekologiskt och miljömedvetenhet. 2,5 km från Ronneby torg mot Ekenäs. www.bustorp.se Ring 0708-177124 för visning