Quantcast
Till salu inom: ”

rosa kaffebryggare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jackor

Karlstad
halsband retro

Stockholm
Rosa Ljung

Stockholm
Ny servis

Norrköping
Vintagekappa

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Säljer av lite saker för att spara ihop till kommande lilla bebis. Gul RETROlampa 80 kr Hallmatta(mått 60x230,nypris 300 kr) 150 kr Rosa draperi(aldrig använt,nypris 200 kr)100 kr Kaffebryggare OBH NORDICA(Nypris 230 kr)(Använd högst 5 ggr)Köpte till första lägenheten,dricker inte kaffe själv men bryggare måste man ha. Säljer den för 100 kr Ölglas 6 st 50 kr Ljusstakar 20 kr IKEA Klädhängare RIGGA 2 st(Nypris 129 kr st) Säljer båda för 130 kr
Rensat rummet: Barbiehus Pris: 500 kr Barbie bilar: V70 2st, 75kr/st Jeepar 2 st, 50 kr/st Gul bil, 20kr Rosa bil, 20 kr Eller alla bilar för 250kr Fiffihus: Vattenkannehus + 3 st mindre hus Lite möbler och saker 10 st gubbar Pris: 200kr Matsaker: Kaffebryggare Micro Brödrost Elvisp Mat Tallrikar etc. Pris: 200kr Allt finns att hämta i Nättraby
Hej! Jag har helt nya och oanvända Moccamaster kaffebryggare. Modellen heter KBGC982 och är deras toppmodell. En testvinnare med Auto shut-off funktion. Du kan läsa mer om den här: http://www.moccamaster.com/brewers/ Jag har färgerna silver, röd, grön och rosa. Nypris är ca 2600:- Jag säljer dem för 1300:- prutat och klart. Hämtning sker i GBG eller STHLM. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bild 1. En expresso maskin jätte fint skick. Är inte alls använd många gånger. 1000kr Bild 2. Kaffebryggare som maller färska böner direkt in din kopp. underbar smak på kaffet. Nästan ny. 1000kr Bild 3. Bar som man kan använda till massa olika saker. Jätte fin inga repor eller missfärgningar. Har små lampor som lyser inuti baren. 2500kr Bild 4. Vaser 2st blå och 2st rosa. Jätte fina ganska stora. säljer 2st för 500kr. Bild 5-6. Värmeugn till tex focaccia eller annat. Har använt den få gånger. Den går att sätta på i flera grader. Håller värmen jätte bra, som ny. 2000kr Hör av er om ni har frågor, kan skicka flera bilder.
REJÄL TRÄSPIS MED EN STOR UGNSLUCKA OCH EN STOR TILLHÖRANDE BAKPLÅT. EN STOR KASTRULL MED LOCK OCH EN STOR STEKPANNA. EN MINDRE KASTRULL MED LOCK. ALLA MED TRÄHANDTAG. OCKSÅ EN STOR STEK-KAROTT MED LOCK OCH HANDTAG PÅ SIDORNA. EN PAJFORM, EN STOR TRÄSKED, TRE TALL- RIKAR MED MÖNSTER OCH EN TILLHÖRANDE FORM MED LOCK. EN STOR KÖTTBIT OCH EN FISK ATT STEKA PÅ SPISEN. TVÅ TRÄGLASSAR PÅ PINNE. EN STEKSPADE. EN KAFFEBRYGGARE SOM LYSER OCH KAN FYLLAS MED VATTEN, SÅ DET RINNER NER I KANNAN. HONEYBAKE BRÖDROST, MED TVÅ STORA TRÄ-BRÖDSKIVOR. SKIVORNA KAN TRYCKAS NER MED VREDET PÅ SIDAN, OCH TRYCKAS UPP MED EN KNAPP. EN STOR KARDBORRE-TRÄPIZZA MED SEX BITAR ATT DELA, MED RULLTRÄ -DELAREN. EN KARDBORRE-TRÄTÅRTA MED SEX BITAR ATT DELA MED TRÄKNIVEN. ETT TRÄ-KRYDDKAR MED LOCK. TRE KAFFEKOPPAR MED FAT OCH SKEDAR. TRE STYCKEN SAFTGLAS. ALLT I MYCKET FINT SKICK. SÄLJES TILLSAMMANS FÖR 600:- ____________________________ EN KOMBINERAD SITT/LIGGVAGN MED NALLE- MOTIV. KUDDAR, MADRASS, NALLEFILT ATT BÄDDA MED. BÄRLIFT TILL VAGNEN, NÄR DEN ANVÄNDS TILL SITTVAGN. SUFLETT MED HÄNGANDE "LEKSAK" REGLERBART RYGG- OCH FOTSTÖD. VAGNEN ÄR SOM NY. DOCKA MED BATTERIER SOM GRÅTER OCH JOLLRAR. NÄR DEN FÅR SIN "VÄLLING" SES MUN- RÖRELSER SOM OM DEN DRICKER I FLASKAN. DOCKAN SOMNAR, STÄNGER ÖGONEN OCH RAPAR. EN VÅG ATT VÄGA DOCKAN PÅ. KLÄNNING OCH TROSOR OCH ETT PAR ROSA GUMMISTÖVLAR PÅ DOCKAN. SÄLJES TILLSAMMANS FÖR 250:- JAG BOR NÄRA S:T ERIKSPLAN.