Quantcast
Till salu inom: ”

rosa träningsväska sats säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jackor

Karlstad
halsband retro

Stockholm
Rosa Ljung

Stockholm
Ny servis

Norrköping
Vintagekappa

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Väldigt stor och omfattande sats med allt som behövs och ingår i Scrapbooking. Bild 1: Böcker, mapp med div. papper, burk med gelepennor, skärlinjal, låda Promaker färgpennor. Bild 2: Fotoramar, stämplar, rosa fotobok, div. småsaker. Bild 3: Stora mängder blandat Scrapbookingpapper, småsaker Bild 4: Allt detta är 2 kartonger totalt. Oanvänt/Nyskick på allt. Pris: 1000:- för hela satsen, säljs också som paket alltihop. Kan skickas, då tillkommer frakt + pengar på kontot (Swedbank) i förväg. Ring för mer info. Roland. 0960-12739, 073-0231972
Rosa träningsväska från SATS
Jag säljer en nyhet från SATS - deras vattentäta, rymliga väska som har många bra funktioner samt ett separat fack för vattenflaskan. Jag säljer den rosa med svarta detaljer! Passa på att köpa den av mig! Kostar 349 kr på SATS anläggningar. Upphämtning sker vid Norrmalmstorg eller Östermalmstorg.
Helt ny och OANVÄND träningsväska inköpt på SATS. Nypris 399:- Praktisk och rymlig träningsväska och dessutom snygg. Uppdelad i två fack och har en ficka även i botten. Axelrem och två "handremmar". Den befinner sig i ett rök och djurfritt hem. Hämtas vid Slussen.
Rosa ny sats träningsväska Många fack