Quantcast
Till salu inom: ”

rosa fåtölj säljes

Jackor

Karlstad

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

halsband retro

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Säljer dotterns vägghylla som jag själv har målat och trixat med, då hon är en stor winx beundrare. Den har Blom på sidan. Inget motiv finns på andra sidan dock. Säljer den ihop med en liten sittfåtölj oxå med winx motiv. De är i bra skick, hyllan har lite skavanker, men inget märkvärdigt i övrigt. Fåtöljen är inte med på bilden, den är rosa och har alla winx figurerna på. Den är rätt liten. Passar typ 3-5 åringar. Passar till alla winx beundrare =) Ring efter kl 17 på vardagar eller majla när som. Hörs
1 välbehållen matta- BEIGE L 300 cm x B 245 cm 2000 kr 3 st mycket välbehållna mattor - BLÅ L 120 cm x 70 cm, 1 st à 200 kr. Alla 3 för 500 kr. Fåtölj ROSA/BEIGE 1 fåtölj à 300 kr (det finns 4 st). Alla 4 för 1000 kr. Golvlampa BRUN/SVART i mycket bra skick och mycket bra belysning 700 kr
Möbler säljes Bild 1 - SÅLD!!! Ett soffbord ovalt i sten med metallben mycket slitstark i ljusgrå/vit/rosa mönster 250:- Bild 2 - Soffa med 2 sitsar i gräddvit färg med blomigt mönster - 250:- Bild 3 - Skrivbord med mycket förvaring - 150:- Möblerna finns att hämta i Växjö Blir de inte sålda innan 1 Maj åker de till Soptippen. Ring eller maila vid intresse.
Säng 105 cm. Fräsch och felfri. Bäddmadrass medföljer. Snygg och stabil sängram med huvud och fotgavel i metall. Läcker anorlunda fåtölj i plyschliknande material. Lite använd. Träinslag på sidorna och armstöden. Beige botten med rosa blommor. Båda säljes till högstbjudande. Hämtas på plats. Om jag inte kan svara så prata in på telefonsvararen så ringer jag upp när jag lyssnat av den.
Säljer denna charmiga soffgrupp. Den måste tyvärr bort pga flytt. Bredd soffa: 130 cm Stol x2: 53 cm Höjd på ovanstående 87 cm. "Udda" stol 70 cm bred, 71 cm hög. Inga fläckar, och i fint skick. Förutom att en katt har klöst på baksidan på några av dem. Observera att det inte syns framifrån! Därför är priset redan pressat (alltså prutat och klart!) Möblemanget finns i Arkelstorp hos min pappa, men jag sköter kontakten. Maila gärna!