Till salu inom

"rosenbåge med grind säljes"

Bräcke
Idag

Grindar i trä från tidigt 1...

3 000 kr
Blocket.se
Sollentuna
Idag

REARäcke,staket,grind,balko...

3 400 kr
Blocket.se
Älvkarleby
Idag

Hästgrind

1 500 kr
Blocket.se
Danderyd
Idag

Räcke,skaket,grind balkongr...

3 400 kr
Blocket.se
Butik Växjö
Idag

Grind 1 styck

Blocket.se
Smedjebacken
Idag

7St Grindar

750 kr
Blocket.se
Butik Växjö
Idag

Grind 1 styck

Blocket.se
Kungälv
Idag

Dubbel grind i massivt smid...

22 900 kr
Blocket.se
Ängelholm
Idag

Grind,räcke,staket produkte...

18 000 kr
Blocket.se
Butik

vidaXL Pergola med grind

1 079 kr
NYTT VidaXL

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Älvsborg

Rosenbåge med grind

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Rosenbåge med grind, varmförzinkad ca 1,6 m bred ca 2 m hög ca 40 cm djup Grinden går att öppna i båda riktningar. mycket lättmonterad.
4 400 kr
Blocket.se

Rosenbåge

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Mycket lättmonterad rosenbåge i varmgalvat stål. Rosenbågens bredd är 162 cm. grindens bredd är 106 cm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 300 kr
Blocket.se

Edlund Smide - Staket, Grindar och Räcken

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Vi tillverkar smidesprodukter efter kundens egna önskemål och ritningar alt. att vi ritar och föreslår olika konstellationer. Allt från mindre smidesdetaljer till större smideskonstruktioner. Kontakta oss på Edlund Smide för mer information ang. prisuppgift/offert. 08-644 84 28 / 070-444 52 03 eller info@edlundsmide.se Mer referensbilder och info på: www.edlundsmide.se www.facebook.com/edlundsmide http://instagram.com/edlundsmide Vi specialtillverkar även arkitektritade möbler & heminredning i smide bl.a bord, stolar, hyllor och skåp. Alltid fri hemkörning på bordsunderreden inom stor Stockholm. En del av vad vi tillverkar i vår verkstad: Smidesgrindar Smidesstaket Balkongräcken Trappräcken Altanräcken Byggnadssmide Inbrottsskydd Brytskydd Rosenbåge Glaspartier Bordsunderreden Säkerhetsgaller Gallerdörrar Företaget innehar full ansvarsförsäkring samt F-Skattsedel. Om företaget Edlund Smide är ett företag med placering i Stockholm. Carl Edlund driver företaget i fjärde generation
0 kr
Blocket.se

Rosenbåge med grind järn (SKU 40784) vidaXL

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Denna rosenbåge är tillverkad av högkvalitativt järn, ett perfekt val för rosor och andra klätterväxter att växa på. Den är dessutom utrustad med en grind, så den går att använda som öppning till din trädgård, uteplats eller terrass. Rosenbågen har en bredd på 140 cm och en höjd på 240 cm, men du kan justera höjden genom att gräva ner den i marken som dessutom bidrar till bättre stabilitet. Rosenbågen är enkel att montera. • Mått: 140 x 37 x 240 cm • Material: Järn • Märke: vidaXL • SKU: 40784 Klicka på länken längst ner i annonsen för att få ytterligare produktinformation. vidaXL Lev stort för lite! vidaXL är en internationell online-återförsäljare som erbjuder allt du behöver för ditt hem, trädgård, garage och gör-det-själv projekt. Vårt koncept bygger på att erbjuda ett stort sortiment prisvärda produkter som gör det möjligt för människor att "leva stort för lite". Varför vidaXL? • Gratis frakt inom hela Sverige • Betala efter leverans med Klarna • 14 dagars returrätt • Kundtjänst via telefon & e-mail • Auktioner med start från 10 kr Om företaget För frågor kontakta gärna vår kundtjänst: E-post: service@vidaxl.se (Vi reserverar oss för löpande prisändringar och lagerändringar för alla våra annonser här på Blocket. Kontrollera alltid vår hemsida för det aktuella priset samt lagervärdet.)
439 kr
Blocket.se

Rosenbåge med grind järn (SKU 40784)

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Denna rosenbåge är tillverkad av högkvalitativt järn, ett perfekt val för rosor och andra klätterväxter att växa på. Den är dessutom utrustad med en grind, så den går att använda som öppning till din trädgård, uteplats eller terrass. Rosenbågen har en bredd på 115 cm och en höjd på 230 cm, men du kan justera höjden genom att gräva ner den i marken som dessutom bidrar till bättre stabilitet. Rosenbågen är enkel att montera. • Mått: 115 x 37 x 230 cm • Material: Järn • Märke: vidaXL • SKU: 40784 Klicka på länken längst ner i annonsen för att få ytterligare produktinformation. vidaXL Lev stort för lite! vidaXL är en internationell online-återförsäljare som erbjuder allt du behöver för ditt hem, trädgård, garage och gör-det-själv projekt. Vårt koncept bygger på att erbjuda ett stort sortiment prisvärda produkter som gör det möjligt för människor att "leva stort för lite". Varför vidaXL? • Gratis frakt inom hela Sverige • Betala efter leverans med Klarna • 14 dagars returrätt • Kundtjänst via telefon & e-mail • Auktioner med start från 10 kr Om företaget För frågor kontakta gärna vår kundtjänst: E-post: service@vidaxl.se (Vi reserverar oss för löpande prisändringar och lagerändringar för alla våra annonser här på Blocket. Kontrollera alltid vår hemsida för det aktuella priset samt lagervärdet.)
379 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj