Allt till salu inom "kolonilotter till salu"

Sortering:
16 dagar

5st trädgårdsstolar i fint...

300 kr
Blocket.se
Falkenberg
2 månader

Kolonilott

Blocket.se
Butik Kalmar
14 år

Koloniområdet Iris

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
14 år

Grön oas mitt i stan - Söde...

Hyrahyra.se
Helsingborg
2 månader

Kolonilott Nr 17

335 000 kr
Booli.se
Butik

Söta, röda sommardrömmar

61 kr
NYTT Book Outlet
Butik

Många lögner små

239 kr
NYTT Book Outlet
Butik

Plats På Jorden

219 kr
NYTT Ginza
Butik

Många Lögner Små

249 kr
NYTT Ginza
Butik

Många Lögner Små

69 kr
NYTT Ginza

Tidigare annonser till salu

Hyresrätter  ·  Olskroken

2:a, 52kvm, Helleforsgatan 10C, Stampen / Olskroken / Kålltorp / Härlanda

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Ljus gavellägenhet med fönster åt tre håll, belägen i ett område med grönskande parker och nära till skog, sjö och kolonilotter. Spårvagnshållplatsen Tingvallsvägen ligger knappt 5 minuters gångväg bort och på 15 min är man inne i stan, och på 25 ända borta vid järntorget! Lägenheten har parkett i vardagsrummet och tarkett i hall och sovrum. Vardagsrummet har även ett burspråk som släpper in mycket ljus, och i hallen en walk-in-closet. Vi älskar vår lägenhet och vårt fina område, men har blivit lite för trångbodda med en växande flicka på 5 år. Nu vill vi flytta närmre hennes skola som hon fått plats på i Majorna.
3 900 kr
Lägenhetsbyte.se
Övrigt  ·  Hässleholm

Kolonilott Nr 24 , Gäddastorp

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fridhems koloniförening, Gäddastorp. Kolonilott Nr 24 är nu till salu. Tomt ca 550 kvm. Arrende 2 200 kr/år (inkl vatten). Ca 40 kvm boendeyta som består av kök och ett vardagsrum med sovalkov. El och vatten är indraget. Anticimex försäkrat. Tomten består av blommor, fruktträd och en vacker stenlagd berså. Köparen ska vara mantalsskriven i Hässleholms kommun. Pris: 175 000 kr eller högstbjudande. Välkommen på besök! Mvh Annita Bloomengarde Tel: 0730-47 85 85
175 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Piteå

4:a på Torpgläntan

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Trivsam fyrarummare på barnvänligt och lummigt område. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet kan man ta klivet ut på en rymlig balkong där man rymmer ett stort bord. Tre sovrum, ett badrum och en toalett gör att det passar även en barnfamilj. Fina omgivningar och en fin samlingslokal! Det finns möjlighet att hyra en kolonilott i närheten. Lägenheten säljs via mäklare dit det finns en länk längre ned i annonsen.
140 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Boden

3 rok i populära Bodforsen

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Nu säljer jag min mysiga bostadsrätt på 3 rok som ligger i ett lugnt och barnvänligt område. Radhuset har en öppen och trevlig planlösning med tvättstuga och 2 uteplatser. Fjärrvärme installerat 2007, huset är målat 2011. Till radhuset hör ett garage samt friggeboda. Kvarterslokal med bastu finns på området samt även tillgång till kolonilott. Hyra: 4509 kr/mån inkl kabel-tv, bredband och IP-telefoni. Pris 225 000 kr eller bud. Visning enligt överrenskommelse. Kontakt endast via mobil.
225 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

2:a med ute plats

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Idag
Husen ligger i ett lummigt område, med gott om träd och grönytor. Alldeles i närheten finns det fina promenadmöjligheter, samt ett elljusspår. Vid Carlslund kolonilotter finns en parkdel med sittplatser dit allmänheten kan komma för en stunds rekreation och sinnesro. En prisvärd och välsorterad livsmedelsbutik ligger några minuters promenadväg bort och en 5 minuters bussresa tar dig smidigt till Väsby Centrum. I närheten finns bussförbindelse till handelsområdet InfraCity, samt till Rotebro Station. Nära anslutning till E4. Observera att värmen ingår inte hyran! Önskar få referenserna vid visningstillfälle... Handpenning: 11000:-
5 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj