Quantcast
Till salu inom: ”

rosina wachtmeister fina katt servis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Höstkappor

Malmö
Kpm servis

Umeå
Damkläder

Halmstad
Damkläder

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

6 stk Mat och förrätstallrikar: ordinarie pris 298:-/set Mitt pris: 150:-/set 6stk koppar med fat ordinarie pris 269:-/set Mitt pris 135:-/set 2 ljusstakar ordinarie pris 796:- Mitt pris: 350:- Liten vas ordinarie pris 796:- Mitt pris: 350:- Stor vas ordinarie pris 1498:- Mitt pris: 600:- Fat ordinarie pris 1198:- Mitt pris: 500:- Tre vånings fat ordinarie pris 1498:- Mitt pris: 600:- Tre delat fat ordinarie pris 898:- Mitt pris: 400:- Vill du köpa hela samlingen ordinarie pris 10086:- Mitt pris: 4000:- Servisen är detaljerad med kanter av äkta guld och tål diskmaskin. Den är mycket lite använd (3 gånger) vissa av delarna är inte als använda. Jag har orginal förpackningar till de flesta delarna. Maila vid intresse. Fler bilder på servisen går att få via mail.
På grund av ändrade familjeförhållanden så måste jag nu göra mig av med min fina kisse Rasmus. Rasmus är en social och pratig katt som tycker om att mysa. Han är samtidigt en självständig kille som är van att få komma och gå lite som han vill. Han är jättesnäll mot andra katter och går även bra med hundar. Idag är Rasmus ca två år gammal och nyligen kastrerad. Jag hoppas att han får komma till ett kärleksfullt och varaktigt hem där han kan få fortsätta att komma ut och röra på sig ibland. Ett bra hem går före allt annat, inklusive priset, så vill du ha en sommarkatt är han ingenting för dig. Hoppas höra ifrån dig snart! I enlighet med djurskyddslagen samt Sveraks & Svenska Kennelklubbens rekommendationer tillåter Blocket.se inte försäljning av kattungar yngre än 12 veckor och hundvalpar yngre än 8 veckor. Försäljningen följer dessa regler då Rasmus alltså är 2 år gammal.
Denna fina katt vill inte sitta instängd i ett rum längre, Sigge är en före detta hemlös som jag räddade inne i Malmö för snart 2 år sedan. Han har fortfarande inte hittat ett hem och han vill så gärna ha sin egen soffa att sova i. Sigge är nyfiken och framme hela tiden, lite försiktig är han men det kommer att gå över fort. Denna prins är 3 år och vaccinerad kastrerad öronmärkt samt behandlad mot loppor och löss. vill du ge denna underbara katt ett hem? Sigge väntar på dej
Vår fina och sociala katt Bebbe bor för tillfället hemma hos min mamma då vi flyttat till lägenhet. Tyvärr så funkar det inte med hennes två andra katter som bor där. Hon är en utekatt som är van att komma och gå som hon vill. Jätte kelig och go katt som gärna pratar mycket. Hon vart 4 år nu i somras. Är steriliserad. Van vid barn. Hon vill bo på landet så de finns mycket jaktmark. Skriv gärna ett mail eller ring och berätta vilka ni är och hur ni bor.
Alma är ca 1,5år och behöver tyvärr hitta ett nytt hem på grund av omständigheter vi inte kan råda över. Alma är en jättego och snäll tjej, som precis haft en kull med två friska fina kattbebisar. Hon är därför ännu inte kastrerad. Hon kommer bra överens med vår andra katt, en kastrerad hankatt, och det har även funkat bra med hundar efter att hon fått "fräsa av sig". Våra barn älskar hon att leka med, och hon har spenderat väldigt många timmar på gården på deras förskola och lekt med alla barn. Hon är försäkrad och ID märkt. Vi är jätteledsen över att behöva hitta ett nytt hem åt Alma, och är därför noga med vem hon får bo hos. Vid seriöst intresse är ni välkomna att höra av er.