Allt till salu inom "exotic katt"

Sortering:
Linköping
19 dagar

Kattungar

4 000 kr
Blocket.se
Lund
22 dagar

Exotic Perser

8 000 kr
Blocket.se
1 månader

Perser

4 000 kr
Blocket.se
Gävle
1 månader

Omplacering två underbara h...

2 000 kr
Blocket.se
Lund
1 månader

RENRASIGA EXOTIC PERSER KAT...

8 000 kr
Blocket.se
Varberg
1 månader

Perser kattunge hona med st...

9 500 kr
Blocket.se
Surahammar
1 månader

Renrasig perser med stamtavla

12 000 kr
Blocket.se
Hudiksvall
1 månader

Exotic kattungar med stamtavla

9 000 kr
Blocket.se
Linköping
1 månader

Underbara kattungar

5 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
1 månader

Två svarta EXOTIC kattungar...

10 000 kr
Blocket.se
Sölvesborg
1 månader

Kattungar Perserblandning

2 000 kr
Blocket.se
Linköping
1 månader

Brittisk korthår

7 000 kr
Blocket.se
Ronneby
1 månader

Exotic, klar att flytta

8 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Trollhättan

Perser exotic hane med stamtavla

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Rödsilvertabbyvit Exotic hane (EXO ds 03 22) född 2010-12-08. Först och främst som sällskap. Han kan också stälas ut om man vill. Han är mycket kelig och älskar att ligga i knä och mysa. Han har varit utstäld med 2 x domarens bästa som resultat. Givitvis har han stamtavla och är full vacc. Vid leverans kommer han att få ett vet. intyg som inte är äldre än en vecka Titta in på min hemsida där det finns mera foton. Ring eller skriv för mera info. Vänligen Maria www.leo-rois.se
3 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Tumba

Perserhane söker nytt hem

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
På grund av astma i familjen kan vi tyvärr inte längre ha kvar vår fina perserhane Gizmo som därför behöver få komma till ett nytt hem. Gizmo är en 7 år gammal bruntabby hane, kastrerad, har SVERAK-stamtavla (mamman är exotic och pappan perser). Pälsen är relativt lättskött och lite halvlång. Gizmo behöver mycket uppmärksamhet och är mycket snäll och tillgiven. Äter det mesta :) Han har varit innekatt hela tiden och har inte varit så intresserad av utelivet. Skulle nog må bäst av att få komma till ett hem utan småbarn där han får all uppmärksamhet. Endast seriösa svar.
700 kr
Blocket.se
Katt  ·  Borås

Exotic tjej

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Crystal Pearl´s Smoke Alicia är nu till salu, hon är en renrasig exotic tjej med stamtavla och har fått alla sprutor som behövs. Hon är chipmärkt och har ett veterinärintyg att hon är fullt frisk. Alicia har en doldafel försäkring i Agria i 3 år och har varit försäkrad med en egen försäkring sedan hon var 6 veckor. Hon söker ett kärleksfullt hem där hon kan få känna sig som en del av familjen. Livtidssupport om så önskas. Alicia är över 12 veckor så hon kan flytta när som.
5 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Borås

Exotic kille

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Underbar exotic kille med lite längre nos söker nu ett sällskapshem där han kan få känna sig som en i familjen. Han är leveransklar vecka 49 då han är 12 veckor. Han kommer då vara: Registrerad ( Har stamtavla ) Veterinärbesiktad med intyg som ej är äldre än 7 dagar. Vaccinerad Chipmärkt 3 års doldafel försäkrad i Agria Livstidssupport om så önskas Om du känner att han är den rätta för dig och din familj så hör gärna av dig till mig.
3 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Västmanlands län

Exotic/huskattungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Två grabbar, blandning exotic och huskatt söker ett varaktigt hem. Mamman är en svartsköldpaddsexotic och pappan en ökänd blå huskatt. Vi vill att de kommer till samma hem då de är sammansvetsade som få. Just nu är de innekatter, men kan med lätthet bli utekatter. De är helt utan självbevarelsedrift och därmed väldigt framåt och keliga. De är vana med hundar, eller hundar lär bli vana med dem. De äter torrfoder men äter gärna lite smått och gott då och då. De är drygt tre månader, vaccinerade, avmaskade och säljs givetvis med veterinärbesiktning. Ring eller maila för mer info
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj