Quantcast
Till salu inom: ”

bengal katt säljes

Tidigare annonser till salu

Vi har en jättefin marbelbengalpojke som nu är flyttklar Zub Zero är otroligt go å kelen ligger gärna i ens knä å sover i sängen han är van vid barn, hundar å andra katter han har stamtavla i sverak han är fullt vaccinerad, id märkt och vetbesiktad innan flytt. zubzero passar även till utställning/avel. kika gärna in på vår hemsida för mer info om zubzero. vi har även flera andra kullar till salu. www.leopardettes.se mail@leopardettes.se vi bor inte i stockholm men kan lösa det med transport.
Jag har 2 tjejer 75% Bengal katter på 1½ år som jag måste tyvärr göra mig av med pga allergi. De är rumsrena och gosiga, och pratar ganska mycket! De är vana barn! Den större katten är steriliserad och den mindre inte. Finns p-piller ifall man vill ge. Med katterna kommer det lite leksaker, kattlåda, transportbur och oanvänt sele. Jag vill ha 400kr för dom och de säljes endast tillsammans då de trivs och är uppväxta tillsammans!
Hej, tråkigt nog måste vi göra oss av med våran bengal Jaggi. vi har fått tillökning i familjen och uppmärksamheten Jaggi kräver finns inte längre. Jaggi vill bo i ett hus där han kan vara ute när han vill. Han vill ha mycket uppmärksamhet och kärlek samt vara den ända katten. Han är chippad samt har alla papper med stamtavla osv. 2000:- Linda 0763409635
Vi har just flyttat från Rimbo till Hedesunda. Vår katt Izzie, en spotted Bengal, är försvunnen från Bäck sedan 3 dagar. Hon är ganska grå med mörka prickar, svag rödton särskilt runt huvud och bakben. Hon har inte halsband, är liten och ganska smal, försiktig med främmande, van att vara ute, men känner inte till området. Kan också ha börjat vandra tillbaka söderut. Om någon sett henne, snälla ring omgående. Hittelön självklart.
Härlig bengalkille 3 år, kastrerad, vacc. spotted. En underbar bengalkille på 3 år säljes. Pratsam och kelig. Aktiv och muskulös men lugn för att vara bengal. Har varit både ute och inne. Mamma och pappa renrasiga bengaler som bor utanför uppsala. Tyvärr måste jag sälja honom då han inte går ihop med min andra katt här hemma. Kom och träffa honom. Vill att han ska koma till ett varaktigt hem. Han är en riktigt bra kamrat! 2000kr