Quantcast
Till salu inom: ”

rullvagn kök säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Välkommen att hyra rum i fina lokaler i harmonisk miljö med trevligt möblerat rum. Här kan du hyra på deltid eller per dag . Rummet har Vegoria bänk med 3 olika lägen och lämpar sig såväl till massage, ansiktsvård och fotvård och andra slags behandlingar, vapozon, lupplampa, rullvagn, vaxvagn, destilator, handdukar, förvaringsutrymmen, sadelstol mm. Här finns kök med all utrustning, väntrum, alla rum är möblerade, cd, bredband finns i huset. Tvättmaskin och torktumlare finns. Lokalen är handikappanpassad och ligger på gatuplan med elektriska entrédörrar och inga trösklar i centret. Rullstolsbundna kan med lätthet ta sig in i lokalen. T-bana och buss finns utanför dörren och det finns stora skyltfönster att göra reklam i ut mot gatan. Vi har ventilationsanläggning, inbrottssäkra galler och dörrsluss mot kallras. Det finns även möjlighet att vara med på hemsida, nyhetsbrev, prislistor ut mot kunder, kassasystem och onlinebokning.
Hobby 540Uk de Luxe -09 med nytt förtält. De är bara använd 2 helger. * Årsmodell: 2009 * Barnkammarvagn * Totalvikt 1350kg * Nytt Isabella-förtält, 3m, med belagd polyester, ventilationsöppning även i ena gavelfönstret, stativet i glasfiber * 2-delad entrédörr med fönster och förvaringsfack * mysbelysning ovanför överskåpen vid sittgruppen och köket * Golvvärme * 5 bäddar varav en våningssäng * U-svängd soffa * Kasettoalett - aldrig använd * Gasol ingår (knappt använd) * Mattor * TV-antenn + TV-hållare * Myggjalusi på alla fönster och för dörren * Nivåmätare för vattnet * Rullvagn för avloppsvattnet * Lätthanterlig manöverpanel för belysningssystem och nivåmätare En fantastisk husvagn som bör ses!! Pris: 185 000:- eller högstbjudande Ring helst då mailen inte läses så ofta.
Hej! Jag hade tänkt sälja min förvaringsmöbel från Ikea. Den heter molger och är ursprungligen tänkt att man ska ha i badrummet, men jag använder den i köket istället. Praktisk till det mesta, och himla snygg! Då den kostar 399 kr i affär och den är i synnerligen fint skick (och monterad, så det behöver ni inte bekymra er för heller! Lyx!) så säljer jag den för 200 kr. Den finns att hämta i trelleborg, och är ni intresserade så kontaktas jag helst via sms! Ha det fint!
rullvagn Grundtal, i stål med 3 plan, passar även i kök eller utomhus.nyskick. Ny; 529 kr, nu 220 kr Pall Molger, med förvaring inuti. Ny; 349 kr, nu 150 kr stor expedit hylla i bok, 185x185 cm, isärplockad för enkel transport. Bruksskick, därför endast 200 kr två likadana små vitrinskåp i ek med glasdörrar, 3 plan, passar perfekt för CD eller pocket. Nypris 250 kr, nu 120 kr, båda för 200 kr.