Quantcast
Till salu inom: ”

ryds camping båt till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu ska Vi sälja vår Camping! Motor och Båt är i bra skick. Motorn är en 70 hk Johnson från -78,a nyservad och har inte många gångtimmar, servad varje år. Båten är av den nyare modellen som klarar upp till 85 hk, från -77 till -79. Nytt Kapell, ett år gammalt. För mer frågor var god ring. OBS!: Trailern på Bilden följer inte med! För mer info ring! 070-3819574. Inga mail tack. Pris: 38000 Kr. Med vänlig hälsning K.Karlsson.
Familjebåt med 4-5 kojplatser. 5.65*2.20 Motor: Mercury 70hk (78) utrustad med 2 lågigt gasolkök, 2 gasflaskor, varvräknare, brandsläckare, kompass, fast tank 70l, 2 batterier med omkopplare, Ankare, tampar, fast badstege samt löstagbar stävstege. Täckställning samt båt vagn ( 30km) Båten har extra tjocka dynor i fören och flera trädetaljer. Båtplats finns över sommaren 2013. Båten finns i Nacka Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fin båt med två år gammalt kapell, 40 hk motor som går fint. Perfekt för dagsturer och fiske. Bromsad 80 kärra ingår, OBS kärran är inte besiktigad och den säljes inte separat. Fler bilder kan mailas. Skicka gärna ett sms under dagtid då jag kan ha svårt att höra telefonen så ringer jag upp. Priset är prutat och klart! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Snart är det dags att sjösätta! Vi har en Rydscamping från -74 med en Johnson35-hästars motor från 2005 att sälja. Bara att sjäsätta och tuffa iväg. Båten funkar bra. Kapellet behöver bytas men håller sommaren ut. Vi hade båten på service 2011. Vi bor 50 minuter från Slussen. Välkomna ut och kolla. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ryds Camping med Tohatsu 40 2006 Tilt & Powertrim. Klar för sjösättning. Båten är i helt ok bruksskick och säljes pga min familjs totala ointresse och att gällande lagstiftning inte medger att jar tar med några polare ut med några bärs. Har haft båten två säsonger och kört ca 10 tim. 30-trailer med belysningsramp (går bra att köra 80 men det är inte tillåtet) kan ingå men då blir priset 40500:-. Stereo med USB, paddel, fendrar, ankare mm ingår. Helt startklar. Vattenskidåkning, fiske eller bara badtur. Vid köp med trailer kan båten med fördel förvaras hemma.