Quantcast
Till salu inom: ”

ryggsäck haglöfs matrix 70l nyskick säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ryggsäck
F
Strängnäs
kandelabrar

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min Haglöfssäck som är mycket lite använd. Egentligen bara använd på två vandringar och den är i princip i nyskick. En riktigt lätt och bekväm ryggsäck. Gott om fickor, sovsäcksfodral m.m. Storlek: 70 liter. Vikt: 1,7 kg. Färg: Charcoal Länk: http://www.addnature.com/product.aspx?pf_id=HAGLOFSMATRIX70_S09 I princip identisk med den på add natures bild (tror bara det är utseendet på spännena fram som skiljer) Priset kan diskuteras vid snabb affär!
Säljes för att jag inte använder den. Nyskick, använd en kort tur med en övernattning. Saxar lite info: Slimmad och mångsidig ryggsäck som perfekt kombinerar minimalism, låg vikt och goda bäregenskaper. Contact Adjustable System. Ett bärsystem med Velcro justerbart bärok som kan anpassas i höjd efter din rygglängd. Ram i 6061-T8 aluminium. Formpressad rygg. Instoppbara isyxfästen. Delbart huvudfack. Sovsäcksfack med inre kompressionsrem. Unikt snölås med tillslutning som öppnas i en rörelse. Justerbart i höjd samt avtagbart topplock med inre nyckelhållare. Sidfickor som rymmer vattenflaskor, tältpinnar etc. Invändig ficka för vätskesystem och slanghållare på axelremmarna. Öglor på frontpanelen för fäste av liggunderlag. Frontpanel med elastiskt fästsystem. Bröstrem med visselpipa. Reflextryck. Storlek: ca 70 liter. Vikt: 1700 g
Ryggsäck Haglöfs Matrix 70 l, grå, nettovikt 1,8 kg. Ställbart bärsystem. Passar långa personer 180-195 cm. Komfortvikt runt 18 kg men klarar upp till 23-24 kg. Packningsbar uppifrån och i stort separat nedre fack med invändig avdelare, s.k. sovsäcksfack. Två fickor i topplocket, två utvändiga sidfickor och mycket bra utvändiga fästmöjligheter. Mycket tåliga och slitstarka material. Regnskydd medföljer (Haglöfs). Perfekt för dig som ska gå första fjällvandringen eller vill ha en bra resesäck och inte vill betala en förmögenhet för en ny. Du kan ringa på tel. 08-649 29 39 eller 0733-89 43 01.
Hej, Jag säljer min ryggsäck Haglöfs Matrix 70L som passar utmärkt till vandringar eller andra uteaktiviteter. Ryggsäcken är i väldigt bra skick, har inga defekter och allt är som det ska vara. Mer specifikationer om ryggsäcken finner ni här: http://www.haglofs.com/sv-SE/produkter/ryggsackarvaskor/backpacking/unisex/matrix_70_sv-se.aspx Nypris: 2500 kr (ryggsäcken köptes för ett år sedan)