Quantcast
Till salu inom: ”

ryggsäck haglöfs shosho 7000 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ryggsäck

Jönköping
Ryggsäck

Motala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Klassiskt grön vandringssäck från Haglöfs i mycket gott skick. * Huvudfack som går att dela upp och har så väl toppmatning som frontmatning och ingång nedifrån. * Två rejäla bälgfickor på sidorna ger extra packutrymme. * Locket går att höja upp för att få plats med ex liggunderlag. Dessutom finns en mängd förankringspunkter gör det möjligt att spänna fast utrustning. * Inbyggt regnskydd som funkar alldeles utmärkt även i riktigt dåligt väder och hård blåst. * Justerbart remsystem och kraftigt vadderad midjerem. * Intern ram i aluminium.
ShoSho 7000 modell. Utmärkt för vandring. Man kan spänna fast t ex stövlar, regnkläder etc. med hjälp av spännband som sitter fast på locket. Det går att höja/sänka ryggplattan för att passa både långa som korta personer. Två rymliga ytterfickor på sidorna och två stycken fack i locket, ett ut- och ett invändigt. I ett annat fack i locket sitter dessutom ett fastsytt regnskydd, som bara är att spänna runt ryggsäcken vid nederbörd eller om ryggsäcken behöver ligga ute under natten mm. Sitter väldigt bekvämt på ryggen. Bekvämt och rejält midjebälte inkluderande bältesväska. Endast använd vid ett tillfälle, mycket gott skick.
Ryggsäck Haglöfs Shosho 7000 (Tror den hette Alaska) Som ny ! Använd 2 eller 3 gånger. Inga märken eller förslitningar.
Perfekt ryggsäck för fjällvandringen etc!
Haglöfs SHOSHO 7000 perfekt (bekväm) för Backpackers med en mindre intregerad extrasäck för dagsturer. Endast använd på en långresa. Några mindre hål på regnskyddet annars bra skick. Färg Mörkgrön