Quantcast
Till salu inom: ”

säng med lådor mio säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Väggskåp

Grums

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer nu 2 st likadana bord som köptes från MIO möbler för 2500kr st, jättebra skick med en fin glansig helt vit färg. Båda borden har en stor rymlig förvaring låda därför passar den utmärkt som säng bord eller annat. Utmärkt kvalité och designen är toppmodern. Säljes nu endast för 500kr st. Höjd: ca 60.5 cm Djup: ca 46 cm Bredd: ca 45 cm Hämtas eller visas 5 minuter från centrala Jönköping. Maila eller skicka SMS vid intresse, det går även bra att ringa.
Hej! Vi är på jakt efter en komplett barnsäng till vår son. Vi tänker oss en modern säng, måste vara 90 cm bred och full längd, gärna med lådor under själva madrassen. Se gärna vår bild hämtad från Mio som visar vad vi söker på ett ungefär. Sängen bör vara komplett, alltså inkl. ribbotten. Bäddmadrass har vi dock redan. Pris får väl förhandlas vid kontakt. Så, har du en säng som knodden vuxit ur och som är fräsch och fin - hör av dig via mejl. (Bild på sängen ett önskemål.) Vi bor på Umedalen i Umeå. Mvh Emmy
Hej! jag ska flytta till en mindre lgh och kan då inte ta med mig min soffa. det är en grå soffa från Mio. Jag har också en fin elegant svart lampa. En säng skulle väl också passa bra? Jag har en som är min dotters, madrassen är huvudsaken, jag säljer madrassen och om du vill får du också köpa sängen för 100kr mer. En jätte fin hylla har jag hemma hos mig som längtar efter dig, lådorna får du på köpet. Madrass(80x200) 200kr+säng=300kr Soffa 250kr Hylla (nästan helt ny från IKEA) 150kr Jag flyttar 7/6 så den sista dagen är den 6/6
IKEA-säng i furu i bra skick, 90x200 cm, gavlar i vitt med djurmotiv. Madrass och praktisk låda att skjuta in under sängen ingår. Pris 250 kr Snygg bokhylla i furu, 75x180 cm Pris 150 kr Praktisk förvaringsmöbel i furu från IKEA där IKEAs lådor passar. Storlek 90x90 cm (ca). Pris 100 kr Oval spegel från Mio i perfekt skick. Storlek ca 100x60 cm. Pris 150 kr Billigare vid köp av flera saker.
Vi säljer en fin junior säng från MIO av märket Jubee. Den har tre lådor för förvaring och bäddmåtten är 90x200 cm. Vi säljer sängen för 1000 kr. En av ribborna i ribbotten är knäckt i övrigt är sängen hel och i fint skick. Det går att köpa en ny ribbotten för 250 kr (http://www.mio.se/produkt/Tillbehor-Ribbotten/45002304/) eller laga den ribban som är sönder. Kontaktas via telefon, kommer inte att svara på mail.