Quantcast
Till salu inom: ”

säng med utdragbar extrabädd odda säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Resesäng

Umeå
Sänggavel

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag säljer en ODDA säng med tillhörande utdragbarundersäng och tillhörande bokhylla längs kortsidan. En superbra säng, men då dotterns rum är väldigt litet, får vi helt enkelt inte plats med denna som vi hade tänkt. (Katten på sängen ingår inte i köpet, dock ser ni att vi har djur så möbeln kommer från ett djurhem) Den har lite skavanker, bland annat får man sätta nya skruv om sängen och bokhyllan ska monteras ihop. (Sök på Odda säng på nätet så hittar ni bilder på säng och bokhylla ihop, rött och vitt) Vi har en madrass som hör till den utdragbaraundersängen, så den medföljer. Dock har vi en resårmadrass i själva sängen. Är ni intresserade att köpa till den också så vill vi gärna ha 400 enbart för resårbottnen. Sängstommen med undersäng och bokhylla vill vi ha 1500:- för. Dottern hoppas därmed på att kunna få tillskott til kassan för ny säng och nya tapeter i sitt blivande tonårsrum.
Säljer en Odda sänggavel från ikea. Nypris 899:-. Utdragbar säng under nypris 699:-. En ribbbotten finns. Fint skick inga fläckar. Mått: bredd 97 cm. höjd 1m. Längd 207cm. nedmonterad. Har använt en resårmadrass till "vanliga" sängen och ribbbotten och tunnare madrass till undersängen. Kan behövas köpa nya stag som ska spänna ihop sängen så att inte ribbbotten glider. Prisvärt paketpris för 800:- vid snabb affär. Annars 600:- för den vanliga och 500:- för undersängen.
Odda huvudgavel nypris 699:-. Odda säng med ribbotten nypris 1024:- Ikea resårmadrass 90 x 200 i mycket bra kvalité (medel) nypris 2595:- Ikea Tylldalen bäddmadrass 90 x 200 (7 cm tjock) nypris 1195:- Odda utdragbar gästsäng med ribbotten nypris 824:- Ikea Florvåg polyetermadrass 90 x 200 ( medel) nypris 399:- Tårsta bäddmadrass Ikea nypris 395:- Allt får plats i gästsängen, även när den är indragen under sängen. "Drapå"lakan (vita) och madrasskydd (lila) följer med. Totalpris nytt: 7131:-. Vårt pris: 4000:- Mejla eller ring om du undrar över något. Jag mejlar gärna fler bilder!
IKEA Odda, med utdragbar extrabädd. Huvudgavel med förvaring och hylla. 2 år gammalt. Inkl resår och skumgummimadrass.(Resårmadrassen sliten) Fö är allt i mkt fint skick.
SÄLJES!! Ikea´s ODDA enkelsäng med utdragbarextrabädd.Nyskick.Pris 1000 kr.