Quantcast
Till salu inom: ”

bäddsoffa utdragbar säng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barn säng

Norrköping
Dubbelsäng

Borås
Våningsäng

Borås

Tidigare annonser till salu

Perfekt för studentrummet. Säljer min bäddsoffa med måtten 210*90 cm, röda mönster och med utdragbar säng under. Pris: 450kr Även två st bord, svarta, som är lätta att ta fram och ställa ställa undan. Pris: 75kr/st. Snurrfåtölj i skinn. Lätt att rengöra. 250kr Matta, 185*135 cm. 350kr Totalt 1200kr, vid köp av alla möbler samtidigt blir priset 1000kr. Först till kvarn, ring vid frågor.
Säljer min vita ekeskog soffa från Ikea. Det är en bäddsoffa med 2 sovplatser ( en i soffan och en utdragbar säng under ) Jätte skön soffa att sitta ! Den är i bra skick men tyget bakom ryggkuddarna är trasigt då personen jag köpt den av torktummlat tyget så det krypt men det syns ingenting när kuddarna är på soffan. Nypris ca 7000:- Kontakt endast via mail, Hämtas innan 20 oktober. Mvh
Bäddsoffan är mörkblå med rutor i gult och rött. Väldigt skön både att sova & att sitta i. Utdragbar säng vilket gör den enkel att bädda i och placera då det blir två "enkelsängar". Soffan står nedmonterad hos mina föräldrar. Modellen är samma som på bilden, dock mörkblå i botten istället för röd. Mått: Bredd: 200cm Höjd: 75cm Djup: 87cm Ring eller maila om du är intresserad!
Säljer min älskade, snygga, sköna bäddsoffa. Skön att både sitta och ligga i. Utdragbar säng under och utbädd, för två personer. Köp som soffa, gästsäng eller båda som vi haft! Kan dessvärre inte behålla den då den inte får plats i flytt från ön :-( Finns i Visby och hämtas Söndag 23:e el måndag 24:e okt. Ev. kan det ordnas med hämtning annan dag. Från EM möbler. 1500kr
Soffan är i bra skick. Under soffan finns en utdragbar extra säng. Mått. h85cm d82cm b203cm 500kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.