Till salu inom

"sänggavel smide säljes"

Uppsala
Idag

Sänggavel

500 kr
Blocket.se
Kungälv
Idag

Nimbus 28 DC VP kad 42/43 -...

525 000 kr
Blocket.se
Idag

Mosaikbord marockanskt

4 000 kr
Blocket.se
Skövde
Idag

Säng 210 x 210 cm endast up...

5 000 kr
Blocket.se
Idag

Sänggavel beige 160

500 kr
Blocket.se
Eksjö
Idag

Sänggavel

800 kr
Blocket.se
Alingsås
Idag

Sänggavel från Mio

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Östergötlands län

Sänggavel i furu & 2 sängbord

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Säljer nu vår fina sänggavel som vi varit mycket förtjusta i men som vi nu ska byta ut. Den är i gott begagnat skick och tillverkad i massiv furu. Mått: Passar till dubbelsäng 190x200 enkelmadrass ovan golv eller kontinental (som vi). Nypris: 5000kr Nu: 500kr Säljer även två fantastiskt fina sängbord i nyskick. Tillverkade i smide med en bordsskiva av glas. Båda glasskivorna är felfria! Pris: 200kr/st
500 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Eskilstuna

Fin Sänggavel och äldre kristallkrona

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Hej! Säljer en jättefin sänggavel i smide. 180cm bred och 150cm som högsta punkt. Sänggaveln fäster man i sängen eller väggen. Den är i absolut nyskick, 400kr. En fin äldre kristallkrona, med fem lampor. Lampan mäter 126cm i omkrets. Det fattas 2 kristaller, men det är inget som man tänker på. Kristaller finns att köpa på dom flesta loppisar,600kr. Ring, sms:a eller maila. Så länge annonsen finns är sakerna kvar.
400 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Stockholms län

Sänggavel Sängstomme Svart Smide 180 x 200

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Underbar sänggavel som är svår ratt göra rättvisa på bild. Den är gjord i svart smide och körsbärsträ. Tung och mycket stilfull! Passar dubbelsäng på 180 cm. Mycket fint skick, några märken på körsbärsträt nertill med absolut inget som stör. Behövs troligtvis 2 personer att bära den då den är väldigt tung. Slumpas bort pga flytt, priset kan diskuteras vid snabb affär. Förslag? Maila=) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Norrköping

Vitrinskåp,säng,bord,byrå,glasbord

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Sista chansen att fynda! Möblerna ska bort denna vecka! Svart vitrinskåp i 2 sektioner med glasdörr, glashyllor och belysning. Tillhörande hörnsektion utan dörr. 500 kr/ del. Säng 180x200 - 600 kr. Sänggavel och ram i trä och smide - 500 kr. Köksbord inkl 4 stolar, vardagsrums- och hörnbord med glasskiva, 3 st vit byrå med lådor, hyllor med lådor nertill. Allt skall bort pga flytt. Billigare vid snabb affär. Inga sms eller samtal efter kl 20.30, tack!
0 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Lidingö

"Meldal" sänggavel från IKEA

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Mycket snygg och prinsessig sängavel i utmärkt skick. Passar till vanlig sängbotten 90x200 cm. Svart "smide" (lackerad aluminium) med snirklar. Lätt att montera, stabil och bra. Inspirerar till styling! Den som ska säljas är nedmonterad, men vi har en till likadan som är monterad så att man kan titta på hur den ser ut i verkligheten. Rök- och djurfritt hem. (Sängbotten kan följa med på köpet. Den är OK, men rätt gammal, så det är valfritt.)
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj