Quantcast
Till salu inom: ”

sängskydd till väggen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Diskmaskin

Falkenberg
Väggskåp

Grums
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej!! Har en helt ny oanvänd säng med med tjock madrass, 2st lakan, tjockt täcke/ överkast, kudde,påse att hänga på idan för tex. blöjor, pyjamas. På sängen finns en srällning att hänga tex. en mobil, den går även att ta bort. nypris för allt ca. 4800:- Släpper allt för 1300:- Har även ett helt nytt set på 7 delar med sängskydd, lakan, täcke, kudde mm. Ena sidan med bilder och ena sidan bara fjätillar och blommor. Pris: 400:- Olika room makeover, bilder du sätter upp direkt på väggen istället för att måla eller tapetsera om. Bilderna är flyttbara så barnan kan ha jätte roligt med dom. Paketen innehåller 37-64 nya bilder och dom är allt från ca. 10cm- 75cm Butikspris 899: mitt pris 325:- pris:
Hejsan Baby-Dan sängskydd. Bra att ha när barn börjar sova i vanlig säng. Lätt att fälla ner så på dagtid kan barnet komma i och ur sängen utan att klättra över skyddet. http://www.babydan.com/default.aspx?id=1013&recordid1013=113 När ditt barn växer ur sin spjälsäng och ska sova i juniorsängen är det viktigt att se till att den nya stora sängen har ett eller flera sängskydd. Utan skyddet riskerar man att barnet faller över kanten, särskilt om sängen står ut från väggen. Ett sängskydd kan också vara praktiskt om barnet ska sova borta och det bara finns en stor säng. Först till kvarn gäller.... Med vänlig hälsning, Jenny
Hej! Vi säljer följande pga platsbrist Hel vägg med Billy-bokhyllor i björk säljes. Blir 4,6 m bred och 2,37 m hög. 2 st 80 cm breda, 202 cm höga 2 st 60 cm breda, 202 cm höga 3 dvd-pelare, 20 cm bred, 202 cm hög 2 överhyllor 80 cm breda, 35 höga 1 överhylla 60 cm bred 3 st vägghyllor 120 cm bred, 35 hög, 3 fack Använda men i fint skick! Ikea-säng Sultan, medelmjuk, 160 cm bred tillhörande bäddmadrass,sängskydd och ben 5 år gammal men i god och fräsch kondition pris: 2000 för allt eller 1500 för hyllorna och 500 för säng.
90säng med bäddmadrass 200kr Sängram/gavel siakids har ej monterat den på väggen på bilden.300krKostar nypris (1800kr) Medföljer även rosa sängskydd till madrassen och överkastet du ser på bilden myskuddar. Finns även tillhörande hylla till sängen med hängare på. Paketpris:500kr men går självklart bra att köpa enskilt.
Kritter sängstomme med ribbotten och stödbräda, det har blivit ett märke i nederkant på huvudgaveln men det är på den sidan som står emot väggen så är ju då helt osynligt. Madrass Vyssa Vinka i jättefint skick, alltid använd med bäddmadrass och sängskydd Bonellresårer ger hög komfort och bra ventilation. En hållbar madrass som kan användas under en längre tid Nypris tillsammans är 1398kr