Quantcast
Till salu inom: ”

lyx soffor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljes ett fritidshus som jag köpte av en bekant men hinner tyvärr inte med att sköta det då jag jobbar mycket och ligger ute i veckorna.... Det behöver borras brunn och gräva ner avlopp om man ska ha den lyxen,annars finns det två ute dass,jag har pratat med komunen och det är klart att både gräva och borra... Totala kostnaden med indraget vatten och ner grävt avlopp skulle bli 50000:-.... I övrigt mycket bra utrymmen,stor trädgård,ca 2 km till fiske och badsjö,2km till affär,skola,bank,bensinmack och bilverkstad.... Stugan är mublerad,där finns tv,digitalbox,sängar,soffor och diverse ute grejer... Säljes för mitt självkostnads pris 160000:-
Bolia Pasadena 2½ sitts soffa Välskött designad soffa från Bolia. Har några år på nacken men är i utmärkt skick. Såhär skriver Bolia på sin hemsida: Ben i borstat stål. Slitstarkt ull. Raka, kvadratiska sömmar. Pasadena soffserie är ren lyx. Längd: 208 cm / Djup: 96 cm / Höjd: 61 cm Tyg: Gaia grått 9250:- nypris nu 4500:- Säljes pga flytt. Jag nås antingen via mail eller telefon.
Skaffa en ny soffa idag! Vi köpte dessa två förra året, men när vi flyttade till Lund så får de inte riktigt plats i vårt nya lilla rum. Stor 3-sits, 210 cm lång, höjd 90 cm, samt 2-sits 160 cm. Nypris 14.000 kr, säljes för 3900 kr (3-sits) och 2900 kr (2-sits) eller 6500 kr för båda. Sofforna är knappt använda och i princip i nyskick. De är fantastiskt sköna och stoppade som förstaklass-soffor på ett flyg. Perfekta TV-tittarsoffor eller i det stora ungdomsrummet. Kan hämtas i Lund nära Södra Esplanaden.
hej! har en svart skinnsoffa jag tänkt sälja då jag ska göra om i vardagsrummet, ca 2 år gammal (syns ej!) cerveras lyx soffa! svart, vita breda sömmar och mycket välvårdad! som ny! mycket snygg modell! tvättbara överdrag på ryggstöd, kuddar och nackstöd! nackstöden är ställbara. soffan väger såklart då det är en kvalité möbel! nypris var över 25000kr! finns att skådas på brynäs! mvh sebastian *********************** *OBS- ni två som mailat har uppgett fel email, går ej att svara! *
Exklusiv soffa från mio, köpt 4 månader sedan. Väldigt gott skick. Extremt fräsch och energifull. Den perfekta kvalité soffan. Pris ny: 16.990,- SEK Mitt pris: 12.750,- SEK Mått: 200cm i bredd och 100cm i höjd. Visning och provsittning är utan tvekan möjligt! För mer info / Kontakt. Skicka Email till: felix.nilsson@lupusholding.com Flexibilitet om pris vid snabb affär!