Quantcast
Till salu inom: ”

sås till rökt fläskfile recept säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Krydda!

Norrköping
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bridgewater Book Company Ltd. 1:a svenska uppl. 2006. 96 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband ("kartonerad"). Nära nyskick. En utsökt sås kana utgöra skillnaden mellan en duktig och en mästerlig kock! Det råder inget tvivel om att en vällagad sås som kompletterar en rätt kan förvandla en vanlig måltid till en fest. Den kan sätta sting på anrättningen, göra den gräddigt fyllig, förstärka smaken i huvudingrediensen, balansera konsistenser och ofta ge presentationen en viss elegans. Det finns ingen klar skiljelinje mellana såser och dippsåser. vilket framgår av många recept i den här fanstiska, nya kokaboken. Bland receptendippsåser återfinner man alla de där goda tilltuggen och kanapéerna som man kan servera separat med råa grönsaker, pitabröd, tortilla chips och grissini. Perfekt för speciella tillfällen.
Di Luca & Di Luca AB. 1:a uppl. 2000. 64 s. Inbunden. Spiralbunden. Nära nyskick. "Jag upptäckte olivoljesåser på en krog jag blev rekommenderad i Toscana. Det som imponerade allra mest var deras fräscha och säregna såser. Efter middagen gick jag in i köket för att få receptet. Det besod av tre ord: olivolja, buljong och grönsaker. Fantastiskt nog visade det sig fungera även hemma i Sverige. Hoppas att du ska få glädje av min bok." - Fernando di Luca, född 1936 i Fano, Italien, är en italiensk-svensk entreprenör inom matbranschen. di Luca, som var utbildad kamrer, kom till Sverige 1961 och jobbade inledningsvis med restaurang- och hotelljobb. Han började senare importera matoljor: en majsolja blev 1971 hans första importprodukt, därefter kom solrosolja och från 1974 även olivolja, som vid denna tid var en produkt som knappast användes i matlagning i Sverige, utan enbart såldes på apotek. Från 1974 var han även importör av pasta från Barilla. Familjeföretaget Di Luca & Di Luca utvecklade även varumärket Zeta för italienska matvaror.
Di Luca & Di Luca AB. 1:a uppl. 2000. 64 s. Inbunden. Spiralbunden. Nära nyskick. "Jag upptäckte olivoljesåser på en krog jag blev rekommenderad i Toscana. Det som imponerade allra mest var deras fräscha och säregna såser. Efter middagen gick jag in i köket för att få receptet. Det besod av tre ord: olivolja, buljong och grönsaker. Fantastiskt nog visade det sig fungera även hemma i Sverige. Hoppas att du ska få glädje av min bok." - Fernando di Luca, född 1936 i Fano, Italien, är en italiensk-svensk entreprenör inom matbranschen. di Luca, som var utbildad kamrer, kom till Sverige 1961 och jobbade inledningsvis med restaurang- och hotelljobb. Han började senare importera matoljor: en majsolja blev 1971 hans första importprodukt, därefter kom solrosolja och från 1974 även olivolja, som vid denna tid var en produkt som knappast användes i matlagning i Sverige, utan enbart såldes på apotek. Från 1974 var han även importör av pasta från Barilla. Familjeföretaget Di Luca & Di Luca utvecklade även varumärket Zeta för italienska matvaror.
Tukan Förlag | Utg. 2016 | Förlagsband. | 220 s. | 9789188219138 | Denna bok är förlagsny. | Originaltitel: Smoke and Flames | Språk: Svenska ------ Mer info: Använd grillen till mer än bara grillning. I den här boken får du recept på grillat, långkokt och rökt. Ingenting går upp mot den lite rökiga smaken av mat som tillagats på en grill - och i kombination med släkt och vänner i trädgården med en iskall drink i handen kan livet knappast bli bättre! Den här samlingen läckra recept innehåller all du behöver för det perfekta grillpartyt! Här finns alla de klassiska grillrecepten - från hamburgare och pulled pork till majskolvar. Imponera på dina gäster med exotiska rätter som jerkkryddad fläskfilé och kycklingvingar med whiskyglaze. Recepttillbehör, såser, desserter och drinkar för ett helgjutet grillparty. Här finns också tips och råd om grillar, grillredskap och grillmetoder. | LEVERANS: Denna bok kan vi skicka inom 3-4 vardagar.
FÖRLAGSNY! --- Tukan Förlag, 2016. Bandtyp: Inbunden. Antal sidor: 220. --- Använd grillen till mer än bara grillning. I den här boken får du recept på grillat, långkokt och rökt. Ingenting går upp mot den lite rökiga smaken av mat som tillagats på en grill - och i kombination med släkt och vänner i trädgården med en iskall drink i handen kan livet knappast bli bättre! Den här samlingen läckra recept innehåller all du behöver för det perfekta grillpartyt! Här finns alla de klassiska grillrecepten - från hamburgare och pulled pork till majskolvar. Imponera på dina gäster med exotiska rätter som jerkkryddad fläskfilé och kycklingvingar med whiskyglaze. Recepttillbehör, såser, desserter och drinkar för ett helgjutet grillparty. Här finns också tips och råd om grillar, grillredskap och grillmetoder. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!