Quantcast
Till salu inom: ”

steksten recept säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Damm förlag. 2005. Inbundenmed skyddsomslag i mycket gott skick. 656 g. POSITIV ENERGI av Judith Orloff Judith Orloff är psykiater och står bakom det nya begreppet energipsykiatri. Energipsykiatri är ett helt nytt fält inom alternativ medicin, och här behandlas de komponenter i hälsa och beteende som i många kulturella healingtraditioner betraktas som vår livskraft. Författarinnan ger dig här tio recept som ökar energin, förbättrar relationer och bekämpar energivampyrer. I varje recept finns tydliga instruktioner för hur du ska tillämpa de enkla, kraftfulla övningarna. Varje kapitel avslutas med en intervju där olika kända personer delar med sig av sina personliga hemligheter om hur de använder ett specifikt recept för att få mer energi. Du kommer bland annat att få veta att Quincy Jones intuition väcktes till liv efter en hjärnoperation och hur Larry King har finslipat sin intervjuteknik.
Många är vi som älskar kladdkakor. Kladdkakan är i all sin enkelhet en genialisk kaka: den är underbart god, snabb och lätt att svänga ihop och görs på ingredienser man oftast har hemma. Alla har nog något recept på kladdkaka hemma, men det är inte alla som tänker på hur mycket kladdkakan kan varieras i form, smak och konsistens. I den här boken finns recept på allt möjligt som är kladdigt och gott, gärna med choklad i, men också kolakaka, vit chokladkaka, blåbärsbrownies m.m. Dek. pappbd. ICA Bokförlag, 2005, 64 sid. Illustrerad med färgfotografier. Mycket gott skick
Fitnessförlaget. 2003. 180 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Det är inte lätt att hålla reda på näringsfaktorer som glykemiskt index, fettsyror och proteinkvalitet när man står i köket. Då är det skönt att någon annan redan har gjort förarbetet. Boken inleds med en kort, enkel teori där Fredrik bland annat berättar om GI och antioxidanter. Varje recept är dessutom näringsberäknat och innehåller kommentarer om rättens hälsomässiga fördelar. Oscar de Hoog har vid sidan av kockyrket arbetat som personlig tränare och kostrådgivare vilket har satt en naturligt hälsosam prägel på hans matlagning. Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära och föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa. Oscar och Fredrik har även gett ut böckerna Den perfekta matlådan, Den perfekta smalmaten, Den perfekta frukosten och Den perfekta nybörjarmaten i samma serie.
Norstedts förlag. 1998. Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick. 930 g. "Jag ångrar alla de gånger jag höll diet, de läckra rätterna jag tackade nej till av fåfänga, lika mycket som jag beklagar de tillfällen att älska som jag har låtit gå mig förbi för att istället ängna mig åt ogjort arbete, eller på grund av pruitansk dygdighet, för sexualiteten är något som ingår i sund livsföring, gynnar skaparkraften och är en del av själens vardag... Tyvärr tog det trettio år innan jag insåg det." I boken varvas sensuella texter och erotiska tips med ett hundratal recept och underbara bilder.