Till salu inom

"s-vhs videobandspelare säljes"

Butik Vallentuna
5 dagar

Chevrolet Express H1500 Con...

189 900 kr
Blocket.se
Helsingborg
1 månader

VHS till DVD/USB konverteri...

100 kr
ABC-Annons.se
Butik Haninge
2 år

1080P H.264 WIFI-kameramodu...

1 400 kr
ABC-Annons.se
Butik Göteborg
4 år

Teddybjörn Spionkamera

695 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Foto och film  ·  Lund

Videoredigering ny komplett utrustning Avid

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Videoredigeringshårdvara och mjukvara från världsledande Avid, samt kablar. Det är ett videofångstkort från deras konsumentavdelning Pinnacle, samt deras lättanvända men ändå kraftfulla mjukvara för videoredigering. Perfekt för redigering av video från tex dvkameror, s-vhs, super 8 och allt vad det kan heta - eller för den delen redigering av inspelat material från en videobandspelare eller dvd. Det är en helt ny och oöppnad utrustning. Lägsta pris på prisjakt just nu är 1056 kronor utan frakt. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=327827 Jag säljer den pga byte till annan kamerautrustning. Jag har tidigare använt deras videoredigeringsprogramvara och anser den överlägsen alla konkurrenter såsom Vegas, Adobe Premiere Elements med flera eftersom den är så lätt att förstå sig på jämfört med de övriga. Se http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/Home+Video/Studio+Family/Studio+MovieBoard.htm
499 kr
Blocket.se
DVD-spelare  ·  Kalix

Hama videoredigerare + videospelare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hama Video Cut 200 Begagnad 450 kr med sladdar. Elektronisk klippmaskin för alla videosystem (S-VHS, S-VHS-C, Hi 8, VHS, VHS-C, Video 8). Kompatibel med alla videobandspelare. Den integrerade Tonmixer gör det tillåtet att begära att visa och dölja det ursprungliga ljudet. Ingångar CVBS, S-VHS (Hosiden), Audio L + R (RCA), AUX (RCA), Micro (6,3 jack stereo / mono) Scart, fjärrkontroll (IR-sändare) på VCR Beskrivning Elektronisk cutter för alla videosystem (S-VHS, S-VHS-C, Hi 8, VHS, VHS-C, Video 8) för att flyga avsnitt och med indata och Ausblendmöglichkeit videobilden. Kompatibel med alla fjärrkontrollens videobandspelare. Den integrerade Tonmixer tillåtet att begära att visa och dölja det ursprungliga ljudet, mikrofon och Fremdtons. Kontroller Strömbrytare, Mic / Aux fadern, mix / master-fader, video-fadern med styrfunktion knappen "Audio-fader on / off" switch "video-fader on / off" farbror. Lärande funktion, AV / TV-switch, IR-sensor Sanyo videobandspelare 300 kr Köp både Hama och Sanyo för 650 kr. Eller bud. Eventuell frakt betalas av köparen.
600 kr
Blocket.se
Video  ·  Uppsala

Philips VR 1100 Super VHS ET videobandspelare

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
En fullt fungerande videobandspelare av sk S-VHS kvalité. ET betyder att den kan spela in/göra om vhs till S-VHS kvalité. En vanlig bandspelare spelar in med 280 linjer och en S-VHS med nästan det dubbla, vilket betyder att om du vill göra om dina gamla video kan du spela in dem i bättre kvalité. Video:n ingår i en sk Match Line serie från Plilips som betyder att den är av topp klass.Endast de dyraste/bästa produkterna ingick i den serien. Orginal fjärrkontroll ingår. Nypris på video:n var 4.995:- när alla andra vanliga kostade mellan 1-2.000:- Priset är det som står i annonsen och kommer ej att prutas. Ring/maila bara om du verkligen är intresserad!
1 000 kr
Blocket.se
DVD-spelare  ·  Stockholm

JVC HR-S7700 S-VHS videobandspelare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
JVC HR-s7700 + 2 Scartkablar (ITEC), 2 S-VHS Band, Satellitkontrollenhet RM-SDI, RF-kabel,Fjärrkontroll och Manual. Inköpspris på REA 2990:- utan Scartkablar och Band Digital TBC (tidsbaskorrigering), Super VHS ET (S-VHS ET), B.E.S.T. bildsystem, ShowView®-timer, Insticksredigering, HI-Fi ljud. Digital TBC/NR Denna videobandspelare är utrustad med funktionen Digital TBC (tidsbaskorrigering), vilken avlägsnar skakningar som uppstår på grund av ojämna videosignaler, för att ge en stadig bild även från gamla band och hyrvideokassetter. Påsättning och avstängning av Digital 3-DNR (brusreducering),som minskar bruset och gör det möjligt att erhålla en klar bildåtergivning, är också kopplad till denna funktion. Super VHS ET (S-VHS ET) Inspelning på VHS-kassetter med S-VHS-kvalitet I SP-läget kan du spela in på VHS-kassetter med en bildkvalitet som på S-VHS. Band som är inspelade med den här funktionen kan spelas av på videobandspelare som är utrustade med funktionen S-VHS ET. B.E.S.T. bildsystem B.E.S.T.-systemet (Biconditional Equalised Signal Tracking) kontrollerar under avspelning och inspelning tillståndet av det band som används, och kompenserar för att ge den bästa möjliga avspelnings- och inspelningsbilden. Insticksredigering Vid insticksredigering ersätts en del av en inspelad scen med nytt material. Både bilden och HiFi-ljudspåret ersätts, medan det normala ljudspåret förblir oförändrat. Använd ljudkopierings-funktionen samtidigt, om du även vill ändra det normala ljudspåret. ALLMÄNT Strömförsörjning : 220 V – 240 V d, växelström,50 Hz/60 Hz Format : S-VHS/VHS PAL-standard Inspelningssystem : DA4-huvud (dubbel azimuth) med Spiralavsökningssystem. Signal/brusförhållande: 45 dB Horisontalupplösning: 250 linjer (VHS) 400 linjer (S-VHS) Frekvensområde : 70 Hz till 10.000 Hz (normalt ljud) 20 Hz till 20.000 Hz (Hi-Fi-ljud) Hämtas i Enskededalen mot kontant betalning. Kan även skickas då köparen betalar fraktkostnad. Vid frakt sker det med blocketpaket.
1 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj