Quantcast
Till salu inom: ”

videobandspelare vhs säljes

Vhs filmwe

Norrköping
Blandat

Norrköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vhs.

Norrköping
Vhs.

Norrköping
Vhs filmer

Mora
F

Tidigare annonser till salu

Ett vitt hemmabiosystem 5.1 med radio, fem kubpar högtalare, en Acoustimassmodul, CD-magasin för sex skivor och två golvställ för de bakre surroundhögtalarna samt ett vitt BOSE Acoustimass 5-högtalarsystem för lyssning i annat rum, två kubpar högtalare och en Acoustimass-modul. Detta säljs för 9,000 kr - prutbart (när jag köpte det 2001 var nypriset 37,000 kr). Som bonus på köpet får du gratis en Panasonic DVD/CD-spelare DVD-S75, en JVC stereokassettbandspelare KD-D50 och en SONY videobandspelare SLV-E 200 VHS. Ring 0709 - 909 606
Finns det några analoga människor kvar där ute? I så fall är det dags att slå till på en gammal goding från Panasonic: -VHS-bandspelare Panasonic NV-HD630 säljes -Sväljer alla gamla härliga VHS-kassetter -Fjärr och bandare fungerar utmärkt -Behövs SCART-kablar / S-video / antenn / RCA så kan du få så det räcker och blir över Jag är hyfsat mottaglig för prutande så länge som annonskostnaden och tiden det tog för att göra den täcks.
Sony VHS video cassette recorder SLV-E710 med fjärrkontroll. En gammal men högkvalitativ Vhs som fungerar men vid ett par tillfällen har trasslat band (4-5 gng) samt att luckan ibland inte öppnar sig vilket man löser med att stoppa in fingret och pilla ut bandet. Jag är ofta ute och reser. Ifall jag inte svarar på telefon skicka e-post så svarar jag så snart jag kan men jag kan inte svara alls innan 17e december.
Terratec G3 en usb-ansluten dosa för att digitalisera analoga källor med din dator. SCART/s-video/komposit Koppla t.ex videobandspelare för att digitalisera VHS-band. köpt på kjell&company använd just för att digitalisera alla gamla familjeband, nyskick. jag använde dator med windows7, men ska även funka på Mac, se länk nedan: http://www.kjell.com/sortiment/dator-kringutrustning/datortillbehor/videoredigering/terratec-g3-p98710 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en stycken Orion VHS videobandspelare Modell Orion VC-103N "High Speed Drive" Tillsammans med videon ingår även följande VHS filmer: * Box med Pang i Bygget - Klassikerna med John Cleese i huvudrollen *Box med Apornas Planet *Box med Jeeves and Wooster - Klassiker baserat på böckerna av PG Wodehouse med Stephen Fry och Hugh Laurie i huvudrollerna *Filmen Clue (Mordet är fritt) baserat på sällskapsspelet Cluedo *Box med engelska humorserien The New Statesman med Rik Mayall i huvudrollen. Obs: Jeeves and Wooster, Apornas Planet och The New Statesman saknar svensk text Mejla vid intresse