Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha 9.9hk 2 takt kort rigg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en nästan oanvänd Yamaha 9,9 hk båt- motor från 2003 till salu. Motorn har endast använts vid ett par tillfällen och har en total gångtid på mellan 4-5 timmar. Således en Yamaha i absolut nyskick. 2-taktmotor, rorkult, kort rigg, motoranslut- ning för sidomontage. Säljes komplett med trycktank 10 L. Motorn har för någon dag sedan provkörts och allt fungerade perfekt. Säljes eftersom den nästan aldrig blivit använd. Har förvarats uppställd i ett varm- garage. Nypris idag på en liknande Yamaha kostar mellan 32-34.000 kronor. Passa på och köp en nästan ny Yamaha- motor till långt under halva ordinarie ny- pris. Endast hämtning och kontant betalning gäller. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En mycket bra motor som går som den ska! Startar alltid år efter år! Perfekt motor för er som inte vill skruva en massa utan vill ha en kvalitets motor som bara snurrar på! 9,9hk med kort rigg Årsmodell okänd men skulle tippa på sent 80-tal. Perfekt på roddbåten! Säljes med trycktank givetvis Pris 4500kr. Inga konstiga bytesaffärer eller tokiga prutningar tack. Vänligen maila vid intresse då jag har mycket begränsade möjligheter att svara i telefon denna veckan. Jag ringer upp när tillfället ges.
Säljer en knappt använd Yamaha 6 hästars motor, 4 takt, kort rigg. Inköpt 2014 för fiskeresa har sedan dess inte använts p.g.a nytt båtköp, motorn är i nyskick och har max gått 20h i sjö och har idag 2016-07-07 haft den på service så garantin gäller t.o.m 2017-07-02. Enligt försäljaren så är det samma komponenter i en 2016 årsmodell som i denna från 2014. Denna motor har aldrig krånglat och är både inkörd och servad så detta är ett bra köp för er som vill ha en problemfri motor för fiske och fritid på mindre båtar. Har själv aldrig använt den inbyggda tanken på 1.5 liter på motorn utan använt en 25 liters yamaha trycktank som medföljer i priset. Även denna tank är inköpt 2014. Kvitton, garanti och handböcker finns och medföljer såklart i köpet.
Säljer en honda 4 taktare 2000 talare 9.9 hk kortrigg tror jag) motor i som är nedplockad av förra ägaren. Har ej tid att sätta i hop den så därför säljs den nu alla delar finns. elstart finns på den. Kan även tänka mig att byta in den mot en Mariner el Yamaha 2 taktare defekt el fungerande dock min 20 hk
Gummibåt 7OC plywood durk, inköpt Hjertmans 2013 Längd 277 cm, Bredd 150 cm, Vikt 38kg Max motor 9,9 hk Max last 320kg CE märkt 2 st delbara åror Max antal: tre vuxna + ett barn. Yamaha 8Hk 2005 års modell 2 taktKort rigg Nya Tändsift Går som en klocka..