Quantcast
Till salu inom: ”

ockelbo t14 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena, säljer nu min båt pga brist av intresse. Båten är i fint skick, svart soffa fram och öppet utrymme bak. Motorn är en 55hk Chrysler från 70talet, fungerade bra förra säsongen men har ej provkört i somras. Båtvagn medföljer! Bild kan fixas via mail vid intresse. Vid intresse, smsa eller maila. Kollar mailen ofta! Ring inte pga skola och andra aktiviteter. MVH Rasmus!
Säljes pga köp av större! Det sitter en Mercry 50 hk 80-talare på. Ca: 30 knop. Går fint i motor och transmission. Nya kablar är dragna för elen. Fungerande lanterner , 25 liters tank , ekolod , stereo o länspump. Soffa fram och bak! Fungerar bra med ring och skidor. Trailer av en husvagnsbotten så den går stabilt på vägen. (30 kärra) Fler bilder kan mailas! Nås på både tele och mail. Mvh Mikael
Har en klassisk T14 till salu. Har blivit stående på land senaste två åren så nu ska den bort. Motorn som sitter på är en 40hk evinrude. Båten står på ett släp med punktering på båda däcken... Rolig och bra båt som tyvärr har fått för lite kärlek och vård. Klä in stolarna och tvätta av den så har man en fin båt att glida runt i hela sommaren! Slumpas för 6000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Båt med 30 hk snurra & 30-kärra. Allt som behövs finns och följer med. Allt funkar men den är lite sliten och behöver snyggas till. Står på land men sjösätts givetvis för provtur. Svarar antagligen inte på mail. Ring hellre. Trevlig båt. Köp den. Har tydligen satt priset lite högt, så nu sänker jag. Kan kanske göra lite till. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Då var det dax att sälja våran båt på grund av bristande intresse, 2011gjorde vi en en lite större renovering med bl.a. -förstärkt akterspegel -nylackad Motorn är Yamaha på 40 HK från 80-90 med dragstart, Ny propeller 25 L trycktank Följer tyvärr inte med någon båtvagn Ring för mer info Billigare vid snabb och smidig affär