Quantcast
Till salu inom: ”

saftmaja aluminium säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Denna saftmaja är i aluminium. Saftmajan är ett tredelat kärl. För beredning av saft. Den understa delen fylls med vatten, som av värmen från spisplattan kokas upp, och ånga tränger upp genom ett högt placerat hål i nästa del av kärlet. Översta delen har en perforerad botten, och i den lägger man de bär och andra frukter (eller t ex rabarber) som ska saftas. Av värmen från vattenångan spricker de, och saften från dem rinner genom perforeringshålen ner i mellandelen av kärlet, varifrån saften sen kan tappas av genom ett sidorör, som oftast förses med en gummislang och slangklämma. Av resterna i den övre delen kan man eventuellt göra mos. Pris: 380 kronor "Majan" finns i Trollbäcken / Tyresö.
Saftmaja/saftberedare som är i gott skick och utförd av beständig aluminium. Med denna apparat lagar du egen saft av säsongens bär och frukter på mindre än en timme. Apparaten består underifrån räknat av 4 delar. 1. Bottendel för det vatten som skall koka. 2. Saftbehållaren, som rymmer ca 5-6 liter färdig saft. 3. Frukt/bärkorg som är perforerad så att ånga som kommer från bottendelen kan laka ut fruktsaften, som rinner ner i saftbehållaren. 4. Locket, som skall vara på under kokningen.
Rejäl saftmaja i rostfritt stål (18/10) med tjock botten från Hackman/Nilsjohan. Inte att förväxla mot billigare kopior i aluminium eller tunn plåt. Kan levereras i Linköping eller avhämtning i Borensberg
Saftmaja säljes, 9 liter i aluminium Säljes i orginalkartong och med bruksanvisning Att göra saft i saftmaja är mycket enkelt och man slipper allt kladd. Bara lägga i bär, koka och tappa upp på flaskor.
Komplett saftmaja i aluminium med bruksanvisning. Finns i Älvsjö.