Quantcast
Till salu inom: ”

sameslöjd till salu fankki säljes

Sameslöjd

Skåne län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sameslöjd
F
Sameslöjd
F
Sameslöjd
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer denna kniv som troligen är en mycket tidig Anders Fankki. (Se signatur) Anders Fankki kom från Kaitum och levde mellan åren 1916-1985. Hans familj är vida kända slöjdare och Anders själv är mest känd för sin kniv- och träslöjd. Återkom med bud om intresse - bytes endast mot intressant fällkniv alternativt kniv från Fällkniven AB. Kniven i skick enligt bilderna, knivegget ej uppslipat under den tid jag haft den i min ägo. Kniven finns på Kungsholmen (Sthlm) och kan skickas. (sameslöjd, samekniv, kniv, Anders Fankki)
Besök www.lapplandart.se . Vi har exklusiva sameknivar och annan konst av de mest förnämsta slöjdarna.   Just nu kan vi erbjuda en halvhornskniv av Torsten Fankki. Helt i nyskick.
Just nu har vi på Lappland Art många fina erbjudanden. www.lapplandart.se för dig som tycker om samisk konst. Vi har bland annat knivar av Torsten Fankki, Johan Fankki och Thore Sunna.    
Med utsökt gravyr, en kniv av sameslöjdaren Johan Fankki, Kaitum (1920-1976). Knivbladet och slidan signerad JF. Knivens totala längd instucken i slidan är 25 cm, knivbladets längd 10,5cm. Ev.frakt betalas av köparen.
Underbart smycke i renhornT.Fankki(sameslöjd)