Quantcast
Till salu inom: ”

sammetsgardiner ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Se bilder. Säljer några av mina samlarobjekt som alla går i underbara färgen Orange! En verkligt UNIK lampa från 50-talet och en härlig fåtölj från 70-talet. Kanonskick båda två! Hämtas i Råsunda. Finns annonsen kvar så finns möblemanget kvar! Orange kudde (från Ikea) som ligger i fotöljen, följer med om så önskas. Pris fåtölj och kudde= 800kr. Orange större vas och matchande ljuslyktor säljes för 500kr. Unika lampan=3000kr. Eller köp ALLT för 4000kr och få med ett par orangea sammetsgardiner på köpet som även de matchar! Kontakta mig via mail. Vänliga hälsningar /Anna
Säljer ett par sammetsgardiner Sanela från IKEA i mörk turkos/ petrol i fint skick! De har inte ringar som på bilden utan en kanal. En kan även hänga upp dem i gardinkrokar. De är ett par år men i jättefint skick. Det innebär att de kan skilja sig lite från dem som finns i butik nu. Säljer även ett par likadana i midnattsblått i en annan annons. Rök och djurfritt hem. 200 kr eller till högst bjudande!
Superfin järnsäng säljes till symboliskt pris pga att ny soffa ska in. Finns även matchande röda sammetsgardiner för 300kr extra - och matchande sängbord i glas för 300kr extra (paketpris för allt 1000kr!) OBS! Köper du idag (den tionde november) så kan jag köra ut den till dig som bor i Stockholmsområdet + hjälpa till att bära in den utan extra kostnad. Ett sådant här kit hittar du inte på IKEA...
Två par röda sammetsgardiner från IKEA. Perfekt för att skapa biokänslan hemma. 140x200 cm, tvättas 30 grader. 1 par, oanvända i förpackning. Nypris 599:- Pris: 500:- 1 par, använda, upphängda i några månader. Pris: 350 kronor. Pris för båda: 800 kronor.
Vackra ljusturkosa sammetsgardiner från IKEA. Längd: 250 cm Bredd: 140 cm Fick dem i present men passar tyvärr inte till min övriga inredning. Aldrig använda men uppackade från förpackningen. Nypris 599 kr Jag säljer dem för halva priset 300 kr. (finns fortfarande i Ikeas sortiment)