Quantcast
Till salu inom: ”

santa fe möbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ute Möbler

Falkenberg
online

Stockholm
möbler

Kronobergs län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes: 2 styck santa fe möbler. Den ena har vi använt som tv möbel men kan även användas som ett sidebord. Den är 110cm lång, 40cm djup och 76cm hög. pris 1000kr. Den andra är ett skåp och är tvådelad. Ena delen är 100cm och den andra 80cm. så alltså är skåpet 180cm högt. pris 1000kr. Är du intresserad av bägge kan pris diskuteras. Mejla för fler bilder.
Stolarna är köpta i inredningsbutiken Santa Fe, och är designade i stilen med samma namn. Ca tio år gamla, men i samma skick som när vi köpte dem. Vi har sytt dynor i off-white kanvas till dem, välsydda av yrkesskräddare, med passpoal och kardborreknäppning runt ryggstödet. Mörkt vackert trä. Priset är satt så lågt att det inte är någon idé att pruta. Kommer inte ihåg vad de kostade, men väldigt mycket mer än de 200:-/st vi säljer dem för nu. Bara dynorna kostade nog en tusenlapp.
Hej, Säljer en TV-bänk Santa Fe Jysk. En låda lite svår att få igen men är nog något den händige monterar ihop, se bild. Produktinformation: Storlek monterad: Bredd: 160 cm, Höjd: 55 cm, Djup: 50 cm Storlek omonterad: Bredd: 57 cm, Längd: 167 cm, Höjd: 25 cm Material: MDF, Stål Behandling: Lackerat Färg: Vit högglans Pris 500 kr
Säljer ett vitt högblankt soffbord pga platsbrist. (Santa Fe på Jysk). Köptes hösten 2009 (på bilden står det 2008, men kameran var felinställd) och är i bra skick, kanske någon liten repa på bordsskivan, men inte så att det stör. Pris: 500 kr (men jag är öppen för diskussion) Möbeln hämtas av köparen! Maila eller ring. Men ring helst inte före klockan tio på morgonen då jag jobbar kväll/natt.
Tresits-soffa Färg: brun (gråbrun) Inköpt: 2008, Santa Fe Nypris: 12.900:- Soffan är i bra skick. Fina proportioner! Lättplacerad! Mått: längd ca 280cm, bredd 95cm, längd divan 170cm Divandel är högermonterad. Man kan ta av tyget på dynorna. Jag stänger av ljudet på telefonen, när det inte passar på kvällen. Smsa eller maila så ringer jag upp! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.