Quantcast
Till salu inom: ”

saxofon säljes

Saxofonen
F
Saxofonen
F

Tidigare annonser till salu

Format:Inbunden i hårt kartonnage med skyddsomslag Tryckt år:2008 Skick:I fint skick Vikt opackad:588gram Se! resume!--- Följetongsroman, tidigare publicerad i tidningen The Scotsman. Man får möta invånarna på en gata i Edinburgh, belägen i stadens bohemkvarter. Där finns bl.a. den vackre, men självbelåtne Bruce, den världserfarna Domenica, och Irene med sin brådmogne 5-åring, som tvingas lära sig italienska och spela saxofon. Den 20-åriga Pat är den enda naturliga i sällskapet. Trivsam och underhållande roman från ett idylliskt Edinburgh.
Grafton akryl saxofon byggdes bara i en mycket kort period i början av 50-talet, var en av de mest kända spelaren Charlie Parker. Här kommer en av dem under klubban. Det är i gott skick och år 2007 fastställdes. Det är spelbara och har ett rikt ljud. Kroppen är felfri. Världen var bara 3000 enheter byggs. Serienummer startade 10000:e Serienumret för denna saxofon är 10581:e Klaffarna Färgen är inte ny och har därför i hans ålder missfärgning. För frågor, jag hjälper gärna till. Instrument: Saxofon Typ: Alt Klassificering: träblås Skick: Begagnad
Sonora ---Sida 1 Ett litet rött paket/ Barndomshemmet/ Jämtlandsjazzen/ Höstdrömmar/ Säj inte nej sen kanske/ En prästkrage i min hand--- Sida 2 En sjömansjul på Hawaii Det är juletid Å jänta å ja Den skrattande saxofonen E fin vise Mammas paket---- Fodralet är namnat på baksidan. Ser en svag repa på skivan men provspelade den och kan inte höra något störande. ---Fråga gärna om Du behöver fler uppgifter.
Jazz - Sverige, 2-LP, Dragon DRLP 101/102 ( 1984 / 1985 ) Position Alpha är en saxofonsektion utan omgivande storband, ja utan en rytmsektion. Fem saxofonister lössläppta, är det möjligt? Kanske. Musikanterna själva bryr sig förmodligen inte om frågeställningen, utan de spelar. Som här på jazzklubben Nefertiti en oktoberkväll 1984. Mats Eklöf bars/bas-s/cl/tb, Sture Ericson ts/as/ss/fl, Thomas Jäderlund as/ss/b-cl/fl, Jonny Wartel sopranino-s/ss/as/ts/cl/tp, Jonas Åkerblom as/bars/ss/alt-h. Ja, som ni ser så spelar de inte bara saxofoner, men so what? Det låter, det är väl ändå huvudsaken på en skiva som heter ""The Great Sound of Sound"". Eller? Utvikningskonvolut med bilder och engelsk text. Speltid ca 87 min. Vinyl Nära nyskick .
Jazz - modern, LP, Flying Fish FF-075 ( 1977 / 1978 ) De flesta saxofonister dubblerar på andra saxofoner, flöjt, klarinett el liknande. Bara ett fåtal dubblerar på trumpet - i hastigheten erinrar vi oss bara Benny Carter, Idrees Sulieman och just Ira Sullivan. På den här skivan spelar han trumpet, flügelhorn, sopransax och flöjt. Dessutom medverkar Simon Salz g, Jodie Christian p, Dan Shapera b och Wilbur Campbell dr. Speltid ca 48 min. Vinyl Mycket gott skick . USA-pressning, cut-out.