Allt till salu inom "blocket saxofon"

Sortering:
Startone Saxofon
Tumba
11 dagar

Startone Saxofon Visa liknande

1 400 kr
Blocket.se
Kavajnål Saxofon
Butik

Kavajnål Saxofon

119 kr
NYTT Slipskungen.se
Saxofon Reig
Butik

Saxofon Reig

346 kr
NYTT Peace of Home
Visar sida 1 av 11

Tidigare annonser till salu

Nu flyttar jag från norrland

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Hejsan! Jag är en tjej från Umeå som behöver boende i Uppsala eftersom jag kommer att börja plugga på kemiprogrammet i höst. Kan Du tänka dig att hyra ut ett rum eller dela boende med mig? Jag är en skötsam, trevlig och social person. På fritiden spelar jag saxofon i storband och sjunger i ett rock-band med några kompisar. Har även ett stort intresse för böcker. Jag gillar djur men har inga själv, är rökfri. Kontakta mig via mobil/mail 073 8234978
0 kr
Blocket.se
Blåsinstrument  ·  Västernorrlands län

Tenor Saxofon

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fin saxofon av märket Evette Buffet Crampion säljes. Den är i mycket fint skick! Medföljer även 1st 2ans reed och 9st 3ans reeds nya, nackband och en hardcase med handtag på både kort och långsida. Sparsamt använd men tät och välvårdad.Allt detta för endast 4000:-. Viss prutmån finns vid snabb affär! Kan skickas men då står köparen för alla omkostnader för de. Kan tänka mig att mötas inom en 5 mils radie. Ring eller smsa för mer info eller fler bilder. Kollar inte min mail vardagligen.
4 000 kr
Blocket.se
Underhållning och nöje  ·  Östergötlands län

Jazzkvartett till fester, bröllop och events

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Vi är fyra musiker som alla kommer från Linköping och går musikhögskolor på olika håll ute i landet. Vi kan både spela softa jazzset och livfulla funkiga gig! Dessutom kan vi utan svårigheter utöka bandet till en kvintett med sång om detta är något ni önskar. Bandet består av: Oscar Järnland: Bas Niklas Larsson: Trummor Sebastian Lindell: Elgitarr Fredrik Forsman: Saxofon För mer information och lyssningsexempel är det bara att mejla eller ringa!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Glad värmlänning behöver bo

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Letar med ljus och lykta efter en bostad i Göteborg. Jag heter Gunnar Oledal och är 25 år. Uppvuxen i Arvika i Värmland. Jag har just avslutat musikstudier på Billströmska Folkhögskolan på Tjörn, där jag spelat saxofon i två år. Nu är det dock dags för mig att återuppta mina studier på Chalmers där jag har två återstående år framför mig. Därför letar jag nu efter en bostad i Göteborg. Hör av er!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Saxofon böcker noter med cd dvd skivor

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har en hög med Saxofon böcker, noter med playback CD skivor som ingår. Titta på bilden för att se vilka böcker som ingår. Det är främst böcker för alt men böckerna i högra raden är för tenor. Alla böcker är kompletta i nyskick med sina cd skivor och alla skivor är in nyskick. Det du ser på bilden ingår priset. Det ingår också en helt ny rengörings duk. Du kan titta på en högupplöst bild här: https://www.dropbox.com/s/baafd3zwspb5x5x/saxofon%20b%C3%B6cker.jpg Finns i Göteborg och kan hämtas eller skickas.
900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj