Allt till salu inom "blocket saxofon"

Sortering:
Järfälla
Idag

ÄNGELHOLM Deluxe 120 Fast p...

2 500 kr
Blocket.se
Täby
Igår

Vita stolar, Vittra/Eames-stil

1 000 kr
Blocket.se
Perstorp
Igår

4 kycklingar av stor brahma

100 kr
Blocket.se
Alingsås
Igår

Brooklyn matbord

9 200 kr
Blocket.se
Solna
Igår

Kartell pall

1 700 kr
Blocket.se
Butik Dals-Ed
Igår

Rieju MRT SM Black Edition

43 490 kr
Blocket.se
Tumba
Igår

Rosa Barncykel - Yosemite 1...

550 kr
Blocket.se
Hudiksvall
Igår

Oval pool, ovan mark

9 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Nu flyttar jag från norrland

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Hejsan! Jag är en tjej från Umeå som behöver boende i Uppsala eftersom jag kommer att börja plugga på kemiprogrammet i höst. Kan Du tänka dig att hyra ut ett rum eller dela boende med mig? Jag är en skötsam, trevlig och social person. På fritiden spelar jag saxofon i storband och sjunger i ett rock-band med några kompisar. Har även ett stort intresse för böcker. Jag gillar djur men har inga själv, är rökfri. Kontakta mig via mobil/mail 073 8234978
0 kr
Blocket.se
Blåsinstrument  ·  Västernorrlands län

Tenor Saxofon

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fin saxofon av märket Evette Buffet Crampion säljes. Den är i mycket fint skick! Medföljer även 1st 2ans reed och 9st 3ans reeds nya, nackband och en hardcase med handtag på både kort och långsida. Sparsamt använd men tät och välvårdad.Allt detta för endast 4000:-. Viss prutmån finns vid snabb affär! Kan skickas men då står köparen för alla omkostnader för de. Kan tänka mig att mötas inom en 5 mils radie. Ring eller smsa för mer info eller fler bilder. Kollar inte min mail vardagligen.
4 000 kr
Blocket.se
Underhållning och nöje  ·  Östergötlands län

Jazzkvartett till fester, bröllop och events

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Vi är fyra musiker som alla kommer från Linköping och går musikhögskolor på olika håll ute i landet. Vi kan både spela softa jazzset och livfulla funkiga gig! Dessutom kan vi utan svårigheter utöka bandet till en kvintett med sång om detta är något ni önskar. Bandet består av: Oscar Järnland: Bas Niklas Larsson: Trummor Sebastian Lindell: Elgitarr Fredrik Forsman: Saxofon För mer information och lyssningsexempel är det bara att mejla eller ringa!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Glad värmlänning behöver bo

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Letar med ljus och lykta efter en bostad i Göteborg. Jag heter Gunnar Oledal och är 25 år. Uppvuxen i Arvika i Värmland. Jag har just avslutat musikstudier på Billströmska Folkhögskolan på Tjörn, där jag spelat saxofon i två år. Nu är det dock dags för mig att återuppta mina studier på Chalmers där jag har två återstående år framför mig. Därför letar jag nu efter en bostad i Göteborg. Hör av er!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Saxofon böcker noter med cd dvd skivor

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har en hög med Saxofon böcker, noter med playback CD skivor som ingår. Titta på bilden för att se vilka böcker som ingår. Det är främst böcker för alt men böckerna i högra raden är för tenor. Alla böcker är kompletta i nyskick med sina cd skivor och alla skivor är in nyskick. Det du ser på bilden ingår priset. Det ingår också en helt ny rengörings duk. Du kan titta på en högupplöst bild här: https://www.dropbox.com/s/baafd3zwspb5x5x/saxofon%20b%C3%B6cker.jpg Finns i Göteborg och kan hämtas eller skickas.
900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj