Quantcast
Till salu inom: ”

schäfervalpar till salu stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga akut allergi/astma hos barn i familjen så måste vi tyvärr sälja vår lilla valp omgående. Hon finns idag i jourhem i stockholm. Tiken har en mkt fin stamtavla och självklart registrerad i SKK. Hon passar till lydnad/bruks/tjänst. Vet.bes ua, vaccinerad x 2, avmaskad, och chippmärkt. Du ska ha den tid som erfodras för en bruksras och du ska även ha en bestämd men vänlig hand. Maila mig och berätta vad du har att erbjuda denna lilla oslipade diamant!
Med förhoppning och glädje att äntligen skaffa mig en hund är över då det visade sig att barnen här hemma på kort tid har fått allergiska reaktioner. Därav anledningen till att jag måste bli av med mitt hjärtegull. En hane på 4 månader som är chippad och vaccinerad. Pass och papper medföljes. Han kommer att kräva mycket tid och kärlek av den som tar över honom. Medföljes: Koppel Hundfoder Pass + vaccinations papper Hundshampoo och klosax. Vänligen ring eller mejla. Endast seriösa köpare då detta blir hans tredje och sista hem.
Pga av sent återbud finns det en tikvalp kvar ur en kull av 8 syskon. Efter en spännande kombination efter: Eranthis Cairo S17109/2009 Specialsökhund, patrullhund (TJH) SchH 2, Korad. HD: B ED: UA Mer information om hanen finns på www.eranthis.se Ratsumestarin Mona S66250/2008. HD: A ED: UA Eranthis Déjà Vu SE15407/2013 Ett gyllene tillfälle för den kräsne, som vill forma sin valp från början. Hon är född 12/1-2013 & är leveransklar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
10st schäfervalpar, 3st tikar och 7st hanar söker nya hem. Pappan är en schäfer och mamman är 75% schäfer och 25% rottweiler. Valparna är leveransklara vecka 1 nästa år. Vid leverans kommer valparna att vara vaccinerade, chippade, avmaskade och veterinärbesiktade. Priset ligger på 6000kr/valp men det viktigaste är att de kommer till ett bra hem. Ni är välkomna att komma och kolla på valparna som finns i Nykvarn och om ni bestämmer er för en valp får ni betala en handpenning på 2000kr som en garanti på att valpen blir eran. Vid intresse hör av er på nummer: 0736008603 eller mail.
Sacky är en livfull, glad och tillgiven Schäfervalp, 5 månader. Han söker ett hem där han får vara en del av familjen! Han är vaccinerad, chipmärkt, avmaskad och veterinärbesiktad. Han kommer bra överens med andra hundar. Han är rumsren, men behöver lite mer disciplin, och med rätt motivation kommer han bli en kanonbra hund och superfin livskamrat. Skicka ett mail, och berätta om er själva så vi får en bild av er.